Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.440
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.440
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin Standart Hashrate Nedir? BTCST Coin Nasıl Alınır?

BTCST nedir? Bitcoin Standart Hashrate, yatırımcılarına avantajlar ve pasif gelir imkânı sunan Bitcoin madenciliği odaklı bir blockchain projesidir. Bu makalede, Bitcoin Standart Hashrate nedir, ne sunar, BTCST coin nedir, nasıl alınır, ne için kullanılır gibi merak edilen soruların yanıtlarına erişebilirsiniz. Coinmuhendisi.com olarak, merak eden okurlarımız için hazırladık.

Bitcoin Standart Hashrate nedir?

BTCST, 13 Aralık 2020 tarihinde Binance Smart Chain (BSC) üzerinde piyasaya sürülen bir blockchain projesidir. Kullanıcılarına likidite ve pasif gelir imkânı tanıyan platform, bitcoin madenciliği ile ilgilidir. Proje, Bitcoin madenciliğine likidite sağlamayı ve madencilerin karşılaştığı çıkış sorunlarını çözmeyi amaçlar. Ağın yerel kripto para birimi BTCST coin’dir. Proje, bir bulut madenciliği platformu olarak çalışır ve merkeziyetsiz bir uygulama aracılığıyla günlük ödemeler yapar.

Proje, likiditeyi Bitcoin madenciliği piyasasına bağlar. Bu likidite, madencilerin ucuz yoldan madencilik ödüllerini elde etmesine ve çeşitli boyutlarda hash gücüne erişmesine olanak tanır. Platform, dünya genelindeki Bitcoin hash oranının %12’sini temsil eden endüstriyel Bitcoin madencileri tarafından desteklenmektedir. Proje, Bitcoin madenciliğinin DeFi ekosisteminin içerisinde yapılmasına izin vererek diğer projelerden ayrılmaktadır. Tüm bunlara ek olarak proje, Binance Launchpool gibi büyük likidite havuzları tarafından desteklenmektedir.

Bitcoin Standart Hashrate nedir? Ne işe yarar?

BTCST coin, Bitcoin Standart Hashrate projesinin yerel kripto para birimidir. Kripto para, Binance üzerindeki BEP-20 akıllı sözleşmesi ile oluşturulmuş bir tokendir. Tokenin Bitcoin madenciliği alanında çok çeşitli kullanım durumları bulunur. Her bir BTCST coin, 0,1 terahash/saniyelik bir madencilik gücünü ifade eder.

BTCST Bitcoin madencilik gücüyle teminatlandırılmıştır. Token sahipleri, BTCST varlıklarını stake edebilir. Madenciler, stake ettikleri tokenlere karşılık gelen madencilik gücünün karşılığında Bitcoin ödülleri kazanır. Tokenin maksimum arzı bulunmamaktadır. Yazının yazıldığı sırada BTCST 222,6 milyon dolar civarındaki piyasa değeri ile en büyük 268. kripto para konumundaydı.

Avantajları nelerdir?

  • Bitcoin Standart Hashrate, Binance Launchpool gibi önemli bir madencilik havuzunun desteğini almıştır.
  • Madenciler, staking yoluyla Bitcoin ödülleri elde edebilir ve pasif gelir sağlayabilir.
  • Madenciler, platformun madencilik için sunduğu devasa likidite havuzlarından yararlanabilir.
  • Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance tarafından listelenmektedir.

Dezavantajları nelerdir?

  • Projenin ve BTCST coin’in piyasa değeri, Bitcoin madenciliğine bağlıdır. Bitcoin madenciliğini sekteye uğratacak gelişmeler, projenin ve kripto paranın değerini olumsuz etkileyebilir.
  • Proje, sınırlı bir hedef kitleye sahiptir. Bitcoin madencisi olmayan kullanıcılara sunduğu hizmetler sınırlıdır.

BTCST coin nasıl alınır?

Mevcut olarak BTCST coin; Binance, Gate.io, Hotcoin Global gibi kripto para borsaları tarafından listelenmektedir. Bitcoin Standart Hashrate projesi ile ilgilenen kullanıcılar, bu borsalara üye olabilir. Eksiksiz bir şekilde üye olup cüzdanlarına para yatıran yatırımcılar tokeni satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir