Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.950
% 2.36
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.950
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin, Solana, LUNA, DOGE ve AVAX Fiyat Tahmini!

Haftanın son gününde, kripto paraların çoğu tekrar kırmızı bölgede olduğu için boğalar inisiyatifi elinde tutamadı. Kripto analisti Denys Serhiichuk, Bitcoin (BTC), Solana(SOL), Terra (LUNA), Dogecoin (DOGE) ve Avalanche (AVAX) fiyat analizini yapıyor. Biz de Denys Serhiichuk’un analizlerini coinmuhendisi.com okuyucuları için hazırladık.

Bitcoin, Solana, Terra, Dogecoin ve Avalanche analizi

Bitcoin (BTC)

Altcoin’ler düşerken Bitcoin (BTC) fiyatı dünden bu yana %0,48 arttı.

Günlük grafikte, BTC 39.573 dolar direnç seviyesine yaklaşıyor. Alıcılar bunu bozabilir ve yukarıda düzeltebilirse, orta vadeli büyümeye dönüştürülebilir. Böyle bir fiyat hareketi Şubat ortasına kadar geçerli.

Solana (SOL)

Solana, Bitcoin’in yükselişini takip edemedi ve %2,12 düşüş yaşadı.

Solana, destek seviyesi olan 87,73 dolardan sıçradıktan sonra, fiyat yatay işlem görmeye devam ederek daha keskin bir hareket için güç biriktiriyor. Bu durumda, 104,82 dolar seviyesine çok dikkat etmek gerekiyor; bu seviyenin kırılması, devam eden büyüme için bir ön koşul olabilir.

Terra (LUNA)

LUNA, %7,43 düşüşle listedeki en büyük kaybeden.

LUNA, diğer altcoin’lere kıyasla çok daha kötü görünüyor. Fiyat, günlük zaman diliminde son zamanlarda test edilen 47,44 dolar destek seviyesine geri dönüyor. Ayılar bunu kırmayı başarırsa, düşüş önümüzdeki birkaç gün içinde 37,88 dolardan bir sonraki seviyeye devam edebilir.

Dogecoin (DOGE)

DOGE son 24 saat içinde %0,53’lük bir düşüş yaşandı.

Düşüşe rağmen, fiyat 0,1310 dolar destek ile 0,1506 dolar direnç arasında yer aldığından DOGE yatay işlem görüyor. Şu anda fiyat dirence daha yakın, bu da boğaların bir dereceye kadar ayılardan daha güçlü olduğu anlamına geliyor. Bu bağlamda, alıcılar 0,15 dolar bölgesinin üzerinde düzeltme yaparsa, yükseliş kısa süre içinde 0,16 dolara kadar devam edebilir.

Avalance (AVAX)

AVAX %1,17 azalışla kuralın bir istisnası değil.

AVAX, 76,57 dolar direnç seviyesine daha yakın bir yerde bulunuyor. Satış hacmi düştü, bu da ayıların inisiyatiflerini kaybettiği anlamına geliyor. Alıcılar bu şansı değerlendirip 80 doların üzerine geri dönebilirse, AVAX orta vadeli yükseliş eğilimine geri dönebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir