Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.625
% 0.36
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.625
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin, SOL, SHIB, ETH Bu Gelişmeyle Düşüşe Geçti: İşte Tahminler!

Nükleer tehdit piyasalarda dalgalandıkça Bitcoin ABD hisse senetleriyle birlikte düşüyor. BTC/USD, Ukrayna gelişmelerine ilişkin endişelerle hızlanarak iki gün içinde %10’un üzerinde değer kaybetti. İlk ondaki coinler olan SOL, SHIB ve ETH de Bitcoin (BTC)’nin düşüşüne eşlik eder görünüyor. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

Trader: Piyasalar “kırılgan” ama Bitcoin sıçrayabilir

Elde edilen veriler, Bitstamp’ta BTC/USD için Mart ayının en düşük seviyesi olan 39384 doları ortaya çıkardı ve iki günlük kayıpları %10’u çoktan geçti. Ukrayna‘nın nükleer altyapısının güvenliğine ilişkin korkular, Avrupa endekslerini takip eden S&P 500’ün %1,4 oranında düşmesiyle sadece kripto para birimini değil, geleneksel piyasaları da gün içinde aşağı çekti. Popüler analist Michaël van de Poppe, “Ukrayna çevresindeki gerilimler arttıkça Bitcoin düzeltme yaşıyor ve altın hızla yükselirken korku da artıyor” dedi.

Analist BTC için “Bir sıçrama görebiliriz, eğer yaparsak, potansiyel bir direnç noktası olarak 43.1-43.5K dolara bakıyorum. Genel olarak titrek piyasalar, altcoinler de düşüyor” ifadesini kullandı. Bu arada ileriye bakıldığında, oldukça temkinli bir Pentoshi, emtia enflasyonu, merkez bankalarının onu evcilleştirme yeteneğinin azalması ve son iki yılda koronavirüse verilen yanıtların verdiği mevcut hasarın bir kombinasyonu sayesinde makro görünümün kasvetli göründüğü konusunda uyardı ünlü analist.

Diğer pazarların temelleri de çatlak

Analist, “Zaten diğer pazarların temellerinde büyük çatlaklar göstermeye başladığını görebilirsiniz, Hong Kong covid sonrası kazanımların %100’ünü sildi ve görünen o ki sırada Avrupa pazarları var” diye yazdı. Petrol, WTI’nin son on yılın en yüksek seviyelerine ulaşması ve Brent’in varil başına 112 dolara ulaşmasıyla bu hafta önemli bir örnek olmaya devam etti. Rus petrolü ise çok yüksek bir indirimle teklif edilmesine rağmen alıcı bulmakta zorlandı.

Piyasalarda genel olark bir fiyat konsolidasyonu “bekleniyordu.” Ancak konu Bitcoin’e geldiğinde herkes düşüş eğiliminde değildi. Son grafik hareketlerini analiz eden popüler hesap BTCfuel, halihazırda yapım aşamasında olan potansiyel bir toparlanma gözlemledi. BTC fiyat hareketi için iki potansiyel yörüngeyi gösteren bir grafiğin yanında “Bitcoin bir tersine çevirme yapısı kuruyor gibi görünüyor” yorumunu yaptı. Diğer Twitter hesabı Kaleo ise “Beklendiği gibi desteğin 40.5K – 42K aralığında konsolide edilmesi. Hala bu aralıktan bir sıçrama bekliyorum, ”diye yazdı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir