Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.432
% 0.55
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.432
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin, SHIB ve DOGE Sert Düştü! İşte Sıradaki Seviyeler

Bitcoin (BTC) 40.000 doları yine aşamadı ve 39.000 doların altına geri döndü. Altcoin’lerin çoğu da kırmızı tahtada işlem görüyor. Düşüş yaşayanların arasında popüler meme coin’ler Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) da var. Peki, düşüş devam edecek mi? Sırada hangi seviyeler var? İşte detaylar…

Bitcoin 39.000 doların altında: Sırada neler var?

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, yakın vadede yukarı yönlü büyük bir hareket yapacağına dair Bitcoin (BTC) üzerine bahse girdiğini söyledi. Kripto stratejisti, BTC’nin önemli bir dalgalanmayı körüklemek için 40.300 doları aşması gerektiğini söylüyor. “Bitcoin dar bir oyun alanına giriyor ve büyük bir dürtü hareketine hazır,” ifadelerini kullanan analist, ABD Doları Endeksi’nin zayıflık göstermesi durumunda yukarı yönde bahse girdiğinden bahsediyor.

Kırılması gereken kritik seviye olarak 40.300 doların yanı sıra 40.600 dolara da dikkat çekiyor. Van de Poppe yeni bir videoda neden şimdi yükseliş eğiliminde olduğunu aşağıdaki şekilde özetliyor:

Bitcoin’in fiyat hareketine baktığımızda, tutmamız gereken net bir seviye olduğunu görebiliyoruz, bu da 39 bin dolar seviyesi… Burada gördüğümüz şey, en düşük seviyeyi süpürdüğümüz ve 39 bin doları geri kazandığımız oldu. Bu noktada güzel bir yeniden test, desteği teyit ediyor ve oradan da 40.3 bin dolara kadar hızla ilerliyoruz ki bu çok önemli bir kırılma noktasıdır. Şimdi sadece konsolide oluyoruz. Bu, çıkmamız gereken veya en azından oyun sahasının gerçek seviyesinin gerçekten daraldığı anlamına geliyor… Yukarı yönde, kritik seviye 40.3 bin dolar, aşağı yönde ise 38.5 bin dolar ve 38 bin dolar.

DOGE ve SHIB de düşüş yaşadı

Bitcoin’in etkisiyle piyasa değeri ile en büyük kripto para birimleri de düşüş yaşadı. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere en popüler meme coin’ler olan DOGE ve SHIB, sırasıyla yüzde 2.5 ve yüzde 2.8 oranında düşüş yaşadı. Yazım sırasında 0.13 dolardan el değiştiren DOGE için kritik seviyeler olarak yukarı yönde 0.17, aşağı yönde ise 0.109 dolara dikkat çekiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir