Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.674
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.674
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcoin, SHIB ve DOGE Çakıldı: Bu 3 Altcoin ise Fırlıyor!

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) gibi kripto para birimleri son 24 saatte çok bir değişim yaşamadı. Öte yandan, piyasa değeri ile ilk 100’de yer alan 3 altcoin değer kazandı. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

3 altcoin, günün en çok yükselenleri oldu

Haftanın ilk gününe ve yılın ilk pazartesi gününe girerken en çok değer kazanan altcoin Bora (BORA) oldu. BORA kendisini dijital içerik dağıtan ve katılımcılara teşvik sağlayan merkezi olmayan bir eğlence platformu olarak tanımlıyor. Proje, ERC20 tabanlı çift token sistemine sahip bir katman-2 platformudur. BORA’nın en son duyurusu 16 Aralık’ta gerçekleşti, o zamandan bu yana ağda bir yenilik olmamış gibi görünüyor.

İkinci olarak, yearn.finance (YFI) yüzde 13.63 değer kazandı. Yearn.finance, merkezi olmayan finans (DeFi) yatırımcıları için, yield farming’den elde edilen karı maksimize etmelerini sağlamak için otomasyonu kullanan bir toplayıcı hizmettir. Amacı, teknik olarak düşünmeyen veya ciddi traderlardan daha az taahhütlü bir şekilde etkileşim kurmak isteyen yatırımcılar için sürekli genişleyen DeFi alanını basitleştirmek. Yearn, geçtiğimiz günlerde dolaşımdaki coin’lerin bir kısmını alarak arzı daralttı.

Son olarak, Ankr (ANKR) yüzde 9.96 yükseldi. Ankr, kolay ve uygun maliyetli Blockchain node barındırma çözümleri sağlamak için paylaşılan kaynakları kullanan bir çözüm olarak ortaya çıkar. Kasım 2017’de kuruldu ve piyasada bulunduğu süre boyunca, paylaşılan kaynakları kullanarak konteyner tabanlı bulut hizmetleri için bir pazar oluşturdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir