Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.169
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.169
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin, SHIB, DOGE Değil: Balinalar Bu DeFi Coin’ine Gidiyor!

WhaleStats verileri Chainlink’in (LINK) Yearn.finance’i (YFI) geçerek en büyük 1.000 Ethereum balinası arasında en çok işlem gören token olduğunu gösteriyor. Son 24 saat içinde balinalar, SHIB veya DOGE yerine LINK satın alarak oracle token’ini en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri haline getirdi. Bu kategoride dokuzuncu sırada yer alan Chainlink, dün bir noktada %8’den fazla değer kazandı.

SHIB ve DOGE değil, balinalar yüklü miktarda LINK satın aldı

İlk 100 Ethereum cüzdanı, ortalama 170.677 ETH, 149 token ve üç NFT ile toplam 1.3 milyar dolar değerinde varlığa sahip. 168 milyon dolardan fazla LINK, en büyük Ethereum balinalarının bir tarafından tutuluyor. Balinaların stokladığı diğer kripto para birimleri arasında, Chainlink’in toplam mülkiyeti yaklaşık %1,93.

Bununla birlikte, ETH balinaları en çok Uniswap (UNI) biriktiriyor ve FTX borsasının yerel token’i FTT dolar bazında hala en değerli kripto para birimi. WhaleStates verilerine göre, en büyük ETH balinaları yaklaşık 1,4 milyar dolarlık FTT tutuyor. Bu miktar, tüm balina portföylerinin %16’sından fazlası demek. Chainlink, ETH balinaları arasında satın alınan en popüler kripto para birimlerinden biri.

Chainlink (LINK) yeni haberleri duyurdu

Chainlink, akıllı sözleşmelerin küresel olarak bağlanmasına izin veren bir Blockchain soyutlama katmanıdır. 2017’de oluşturuldu ve yol haritası Web 3.0 entegrasyonunu içeriyor.

Bir DeFi platformu olan Aloha, Polygon mainnet üzerine Chainlink Doğrulanabilir Rastgele İşlevi (VRF) başarıyla entegre etti. Böylece, Aloha, daha şeffaf bir kullanıcı deneyimi sunabilecek.

Önceki 24 saat içinde Chainlink %5’den fazla değer kaybetti. Yazım sırasında, 24 saatlik işlem hacmi 727 milyon dolar ile 13.22 dolardan işlem görüyor. LINK, CoinMarketCap’te 6.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle 23. en büyük kripto para birimidir. 10 Mayıs 2021’de ulaştığı 52.88 dolar ATH’sinden yaklaşık %75 değer kaybetmesine rağmen, hala Ethereum balinaları tarafından en çok satın alınan kripto para birimlerinden biri. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız, Ethereum balinalarının satın aldığı diğer token’lerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir