Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.839
% 1.69
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.839
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcoin Savunucusu Ünlü CEO, Bu Coin’leri Dipten Satın Aldı!

Bireysel kripto yatırımcıları mevcut seviyelerde korku duyarken, deVere Group CEO’su Nigel Green Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimlerindeki düşüşü satın aldığını paylaşıyor. Ünlü CEO, “oyun değiştiren küresel bir kripto girişimi” olduğunu iddia eden heyecan verici yeni bir projeye de değiniyor. Ayrıntılar coinmuhendisi.com‘da.

Ünlü CEO, dipten Bitcoin satın aldığını açıkladı

Bitcoin, saatler içinde fiyatından 4.000 dolar silen düzeltmenin ardından 43.000 dolar bölgesinde konsolide oluyor. Satış baskısı, bireysel yatırımcıları “panik satışa” sürüklerken, piyasa hissiyatını “aşırı korku” tarafına yöneltti. deVere Group CEO’su Nigel Green ise mevcut korku durumunda dip fiyatlardan Bitcoin (BTC) ve diğer coin’leri satın aldığını söylüyor:

Portföyümü doldurmak için Bitcoin ve diğer büyük kripto para birimlerinin daha düşük fiyatlarını kullanıyorum. Niye? Çünkü birçok büyük şirket, finans kurumu, hükümet, prestijli üniversite ve ünlü yatırım efsanesi gibi, kripto para birimlerinin paranın kaçınılmaz geleceği olduğuna eminim.

Nigel, tercihinde, Bitcoin’in sınırlı arzından kaynaklanan güvenli liman özelliğinin etkili olduğunu ekliyor:

Giderek artan şekilde teknoloji odaklı, küreselleşen dünyamızda dijital, sınırsız, merkezi olmayan para birimlerini tutmak mantıklı ve benimseme ve talep her zaman artarken, aynı zamanda arz azalıyor.

Nigel Green, oyun değiştiren küresel kripto projesini anlatıyor

Green ayrıca, “daha iyi bir yarın yaratma gücüne sahip” olduğunu söylediği “oyunu değiştiren” bir projenin ipuçlarına göre, kripto piyasasında daha büyük bir şekilde giriyor. Ayrıntılar kasıtlı olarak paylaşılmamıştı, ancak bir basın açıklamasında çok “yakında” daha fazla ayrıntının ortaya çıkacağına söz verildi. deVere Group, yaklaşık 100 farklı kuruluş ve ülkede danışmanlık altında 10 milyar doları aşan varlığa sahip dünyanın en büyük finansal danışmanlık şirketlerinden biridir. Green, “Bu olumlu, küresel, durdurulamaz hareketin enerjisini nasıl kullanacağım konusunda bir takıntı halindeydim ve sanırım şimdi bunu çözdük,” diye alay etti. Önümüzdeki haftalarda ek ayrıntıların gelmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir