Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.853
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.853
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin, Ripple ve Solana: Haftalık Seviyeler Çıktı!

Bu yazımızda Coinmühendisi.com olarak kripto analistler Filip L. ve Ekta Mourya’nın Bitcoin, Solana ve Ripple hakkındaki haftalık seviye tahminlerini mercek altına alıyoruz. Bitcoin fiyatı, iyi haberlere rağmen hala düşüş trendinde 32.649 dolara eğilimli duruyor. Solana fiyatı geçen hafta %9 kayıp yaşadı ve yatırımcılar arasında aşağı yönlü bir anlatıyı körükledi. XRP fiyatı, boğaların kenarda kaldığını veya daha az kararlı olduğunu görüyor.

Bitcin için yön aşağı mı yukarı mı?

BTC fiyat hareketi genel olarak hala düşüş eğiliminde ve Ocak ayının en düşük seviyelerine doğru daha aşağı yönlü olarak ayarlanabilir. Her şey, Bitcoin’in Pazartesi günü nerede açılacağına ve ileriye dönük yatırımcılar için sonraki adımlara bağlı olacak. Genel olarak, gerçek fiyat hareketi BTC ile hiçbir yere gitmiyor, daha çok yatay işlem yapıyor ve fiyat hareketi daha düşük ve daha yüksek diplerle her iki taraftan da sıkışıyor. Filip L.’ye göre, teknik olarak, Bitcoin hala düşüş eğiliminde ve ekonomik ve jeopolitik arka plana karşı, BTC yatırımcıları, Bitcoin’i uzun vadede 60.000 dolara geri itmeden önce işler düzelene kadar kenarda kalacak gibi görünüyor.

Kuyruk riski devam ettiği ve hatta daha da büyüdüğü için Bitcoin fiyatı gelecek haftaya düşmek üzere yatay işlem yapmaya ayarlandı. Bitcoin fiyatı, bu hafta için bazı yeşil rakamlar basan boğaları görüyor, ancak sonuçta, fiyat hareketi, önceki haftanın hareketine karşı herhangi bir düşük veya yüksek olmadan oldukça sessiz kalıyor. Bitcoin’in bant genişliğinde 36.709 dolar ile 44.088 dolar arasında hareket etmesini bekleyin; bu, yalnızca önümüzdeki haftanın sonunda daha küçük ticarete başlayacak ve bir kırılma için ayarlanmış %20’lik bir aralık. Death cross, avro bölgesi için stagflasyon korkuları ve tüm dünyaya yayılma göz önüne alındığında, düşüş trendi hala çok etkili olacak ve daha fazla ağırlık kazanmaya başlayabilir, bu da aşağı yönlü bir kırılmaya neden olabilir.

Analist Filip L.’ye göre, BTC fiyat hareketi önümüzdeki hafta 36.709 dolar civarındaki alt aralığı ve aylık S1 destek seviyesini test etmeye başlayacak. Bitcoin fiyatının kuyruk riskine birçok jeopolitik ve ekonomik faktörü dahil etmesi gerektiğinden, bu unsurlardan sadece birinin zayıflaması, dengeyi boğaların ve yatırımcıların kampına çevirecektir. Bu, ilk aşamada fiyat hareketinde 44.088 dolara doğru bir sıçramaya dönüşecek, bir sonraki kapmak için aylık R1 direnç seviyesi ile 48.000 dolar ve hemen üzerinde tarihi bir önemli seviye ve 200 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) olacak.

Solana fiyatı düşebilir

Solana fiyatı geçen hafta %9 kayıp yaşadı ve yatırımcılar arasında aşağı yönlü bir anlatıyı körükledi. Analistler, 89 doların Solana fiyatı için güçlü bir direnç olduğuna inanıyor, bu eşik civarında işlem görüyor. Solana düşebilir ve Ethereum katili çökme riski altında kalır. Solana fiyatı, analist Ekta Mourya’ya göre, altcoin üzerindeki artan satış baskısı ile düşüş yaşayabilir. Analistler, Solana’nın çöküş riski altında olduğuna inanıyor, mevcut döngüde düşebilir. Borsalardaki tüccarlar altcoini satmaya hazırlanırken Solana fiyatı düşebilir. Solana fiyatı, borsalardaki trader’ların altcoin üzerindeki satış baskısını artırmasıyla son yedi gün içinde kayıplar kaydetti.

Ayılar, borsalar arasında Solana piyasasına hakim olmaya devam ediyor. Ethereum katilinin fiyatı 81 dolarlık bölgeye düştü. Solana’nın piyasa değeri, altcoin fiyatındaki düşüşten bu yana sürekli olarak düştü. FXStreet analistleri, Solana fiyatının azalan üçgende kalması durumunda daha da düşebileceğine inanıyor. Solana fiyatı çökme riski altında ve aşağı yönlü şiddetli olabilir. Analist, mevcut döngüde 50 doların Solana için dip nokta olabileceğine inanıyor. Bu nedenle analist, Solana’nın aşağı yönlü risk taşıdığını savunuyorlar. Altcoin’in son düşüşten kurtulmak için Solana fiyatındaki %50’lik geri çekilmenin üzerine çıkması gerekiyor. Çöküş riskini azaltmak için Solana fiyatının buluta geri dönmesi gerekiyor. Solana fiyatı bulutun dışında kaldığı sürece daha da düşebilir

Ripple fiyatında dalgalı seyir

Dalgalanma fiyat hareketi, art arda dördüncü hafta boyunca bir flamada sıçradı. XRP fiyatı, kısa vadeli kuyruk riski üstlenilemeyecek kadar önemli olduğundan, boğaların kenarda kaldığını veya daha az kararlı olduğunu görüyor. Durum istikrara kavuşmadan önce flama kırılması için düşüş eğilimi görmeyi bekleyin diyor analist Filip L. Ripple (XRP) fiyat hareketi, fiyat hareketini, bir aydan fazla süredir orada olan daha uzun vadeli bir flamaya göre daha fazla görüyor. Geçen hafta, düşük ve yüksek engeller üzerinde mükemmel bir test oldu ve bu hafta yine fiyat hareketi önümüzdeki hafta bir kırılma için hazır görünüyor.

Ripple fiyatı, analiste göre, bir sıçrama için sağlam bir zemin bulmadan önce en düşük seviyeleri test edecek. Geçen yılın Aralık ayından bu yana, Ripple fiyatı hala teknik death crossun kuşatması altında. Merkez bankacılığı adı verilen güvenlik ağı, bir yandan enflasyonun artış talep etmesiyle ekonomik sistemi bir arada tutmak için çabalıyor, ancak Ukrayna savaşı ve Avrupa ülkelerine mülteci akını, parasal gevşeme ve kredi desteği talep ediyor. Ripple fiyatı tüm bu hareketli unsurlarla birlikte, dolayısıyla orta ve uzun vadede bir boğa koşusu başlatmak için en iyi ortamda değil. Flama yükselişi yukarı yönlü olsa da, gelecek hafta aşağı yönlü 0,6500 dolar veya 0,600 dolara doğru bir hareket bekleyin.

Ripple olumlu haberlere bağlı

Putin’in Kiev’i ve Ukrayna‘daki diğer önemli şehirleri işgal etmesiyle Ukrayna’daki durumun daha da kötüleşmesi durumunda, S1 desteğinde Kasım ayının en yüksek seviyesi olan 0,4975 dolara keskin bir düşüş ve 2022 için bir ayı piyasasına girmenin eşiğinde olmasını bekliyoruz. Rusya’nın daha uzun vadeli bir ateşkes yapması için yeterli olan bazı önemli ilerlemeler kaydedilirse, Ripple fiyatı yine de flamada yükseliş görebilir. Bu, yoğun taleple birlikte fiyat hareketinde hemen bir toparlanmayı tetikleyecek ve 0,8500 ABD Dolarına geri dönüş görecektir. Düşüş trendinin barometresi olarak görülen kırmızı alçalan trend çizgisi, ilerlemeye ve olumlu haberlere bağlı olarak yukarı kırılabilir ve önümüzdeki hafta sonuna kadar 1.00 dolara gelmek için daha fazla kar gösterebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir