Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.977
% 3.57
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.977
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin, MANA, ETH ve XRP: Önümüzdeki Günlerde Bu Seviyeleri Bekleyin!

Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda analist, Filip L.’nin üç büyük kripto para olan Bitcoin, Ethereum ve Ripple ile ilgili tahminlerine yer veriyoruz. ABD kripto paraları düzenlemeye çalışırken kripto piyasalarda duygu değişiyor gibi. Ayrıca analist Jonthan Morgan’ın Decentraland (MANA) tahminlerine yer vereceğiz. Bitcoin fiyatı, ABD’den kripto para birimleri konusunda düzenleyici baskı geldikçe kazançların biraz azaldığını görüyor. ETH ve XRP de aynı yoldan BTC’yi takip eder görünüyor.

BTC’de ve MANA için bu seviyeler

FED başkanı Powell, kripto para birimlerini daha iyi izlemek ve kontrol etmek için daha fazla düzenlemeyi memnuniyetle karşılayacağını söyleyerek ateşi körükledi. Bitcoin boğaları, 42.000 dolara düşme riskiyle 44.088 dolardan reddedildi. Bitcoin (BTC) fiyatı, hem Ruslardan hem de Ukraynalılardan alternatif ödeme yolları arayanlar sebebiyle yeni nakit girişi gördü. Bitcoin başka bir yükseliş için hazırlanıyor iken Powell, daha fazla düzenleyici baskı için çağrıda bulunarak bazı ters rüzgarlar yarattı. Kripto para birimlerine yönelik bu yenilenen olumsuz ilgiyle, yatırımcılar kâr elde etmek için hızlı davranıyor ve bu süreçte BTC fiyat hareketini aşağı doğru itiyor.

BTC fiyatı, 17 Aralık’ın en düşük seviyesine denk gelen bir seviye olan 45.261 dolarda ilk ret gördü ve bu nedenle bir miktar kar almayı tetikledi. Kâr alma devam ederken boğalar, 06 Ağustos’a kadar giden bir seviye olan 44.088 dolarda başka bir ret ile karşı karşıya. Daha fazla görüşme devam ederken, her an bir atılım olabilir. Bu olursa, analiste göre ayıların boğaları sıkıştırma girişimlerinde başarısız olacağı ve fiyat 44.088 doları yukarı doğru deldiğinde kendilerini durduracağı anlamına gelir. Bu hareket, Filip L.’ye göre, 45.261 dolara çekildikten sonra, 48.760 dolara hızlı bir ralli ile hızlanacak ve oradan, Bitcoin’i gelecek hafta 50.000 doların üzerine çıkaracak şekilde konumlandıracak.

ETH’de sıradaki seviyeler

Ethereum boğaları 55 günlük SMA’yı savunuyor, ancak destek zayıflıyor. Ethereum (ETH) fiyatı, FED Başkanı Powell’ın Kongre’deki önceki oturumda yaptığı daha fazla olumsuz çağrışımdan sonra bugün bir adım daha geri gidiyor. Daha fazla oran artışı taahhüt etmenin yanı sıra Powell, kripto para birimleri üzerinde de derine indi ve bunları düzenlemelerle önceliklendirilmesi gereken bir risk olarak nitelendirdi. Şu an için ETH, boğaların 55 günlük Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) 2.880 dolardan savunduğunu görüyor. Şimdilik tutmak iyi görünse de, geçmişte 55 günlük SMA, saygınlık konusunda sağlam bir itibar oluşturmadı.

ABD’de Powell’ın yaklaşımı ETH fiyatını muhtemelen 55 günlük SMA’nın 2,880 doların altına, aylık pivot aracılığıyla 2,835 dolardan aşağı itecek ve 2,695 dolar civarında olası bir son noktaya kadar. Bu, analiste göre, önümüzdeki günlerde ETH fiyat hareketinin 3.018 doların üzerine çıkması ve bu süreçte Salı ve Çarşamba günlerinin çifte tepe noktasının kırılmasıyla birlikte geniş bir akış akışı anlamına geliyor. Yukarı yönde, giriş, açığa satış yapanların düşüş girişimlerinden daha ağır basacağından bir test için 3,391 doları görebilir.

Aylık XRP fiyat testi

Ripple‘ın (XRP) fiyatı, ayılar yeni aylık pivotu 0,76 dolardan kırmak için çaba sarf ettikleri için aşağı yönlü baskı altında. Ayılar, iki gün üst üste fiyat hareketini etkileyen doların gücüyle varlık çiftinin diğer tarafından yardım alıyor. XRP’nin değerlemesini geride bırakarak daha düşük bir hareketle sonuçlanıyor bu durum. Aylık 0,76 dolarlık pivot yerini aldığında XRP fiyatının hızlandırılmış bir hareket görmesini bekleyin diyor analist. Yolda fazla bir şey yokken, ayıların bir miktar kar elde edebileceği ve boğaların gerilemeyi durdurma girişimleri görebileceği olası kırılma noktaları olarak 0,70 dolar ve 0,68 dolar ile 0,62 dolara düşmeye açık.

Ancak hem Biden hem de Powell’ın güvenli liman teklifiyle birleşen olumsuz yorumlarının üçlüsü, dayanılamayacak kadar büyük bir güç. Bu, önümüzdeki saatlerde veya işlem günlerinde 0,62 doları neredeyse kaçınılmaz hale getiriyor. Bunu tersine çevirebilecek tek olay, bir katalizörün güvenli liman teklifini kaldırmasıydı. Bu, Ukrayna’daki mevcut gerilimin çözülmesiyle veya bir tür Rus ordusunun teslim olmasıyla gelebilir. Böyle bir sonuçta, güvenli liman teklifi buharlaşacak ve ardından XRP’nin 0,78 doların üzerine çıktığını ve 0,88 dolara yükselerek yukarı yönde 0,84 dolar alarak büyük bir riske açık akış izleyecek.

MANA fiyatını neler bekliyor?

Decentraland konsolide etmeye devam ediyor, MANA’nın daha fazla aşağı yönlü baskıyı önlemek için 3 doları aşması gerekiyor. Decentraland fiyatı, Pazartesi günkü analize göre nispeten değişmedi. Ichimoku Bulutu içindeki MANA konsolidasyonu devam ediyor ancak hızla düşüşe dönüşebilir. Boğalar Decentraland’ı toplayamadıkça ayı uyarı işaretleri gelişmeye başlar. Decentraland fiyatı Pazartesi günü elde edilen kazanımların çoğunu korumaya devam ediyor. Boğalar, MANA’yı Ichimoku Bulutu üzerinde önemli bir yükseliş patlamasına dönüştürmek için yeterli momentumun mevcut olduğunu ummaya devam ediyor. Analiste göre MAN fiyatı, bir kırılma noktasına doğru ilerliyor; kontrolü ele geçirme olasılığı giderek artıyor.

Decentraland fiyatı, analiste göre, net bir yön önyargısı olmadan Ichimoku Bulutunun içinde kalır. Sonuç olarak, MANA güçlü destek ve direnç arasında sıkışıp kalıyor. Birincil yakın vadeli direnç, sırasıyla Ichimoku Bulutu ve Kijun-Sen’in tepesi, sırasıyla 2,75 – 2,80 dolar. Decentraland fiyatı için birincil yakın vadeli destek seviyesi, Ichimoku Bulutu, Tenkan-Sen’in dibini ve haftalık güçlü çubuğun tüm zamanların en yüksek seviyesinden %38.2 Fibonacci düzeltmesini içeren 2.55dolardır. Salı ve Çarşamba günleri, Decentraland fiyatında İdeal Ayı Ichimoku kırılmasını tetikleme hedefi 2,44 dolardı. Ayılar Decentraland’ı mevcut fiyatında tutarsa, Cuma veya Cumartesi mum çubuğunun açılması satış sinyalini tetikleyecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir