Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.731
% 1.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.731
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin Madenciliği Şirketi Fortress, Bitmain’den 4.500 Adet Cihaz Aldı

Bitcoin madenciliği şirketi Fortress Technologies, Bitmain’den 4.500 adet madencilik cihazı sipariş etti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Fortress Technologies, Pazartesi günü yaptığı açıklamada madencilik cihazları üreten Bitmain’den 4.500 adet Antminer S19j Pro satın aldığını duyurdu. Bu hamle, şirketin hash oranını üç kata çıkaracak. Cihazların önümüzdeki yıl Nisan ve Eylül ayları arasında aylık taksitler halinde teslim edilmesi planlanıyor.

Halka açık bir şirket olan Fortress, Hive Blockchain‘e başkan ve COO olarak katılan CEO Aydın Kılıç’ın ayrılmasının ardından lider kadrosunda değişikliğe gitmişti.

Daha önce aktardığımız üzere Çin’deki madencilik krizi ve Bitcoin’e yönelik talep, Bitcoin madencilik cihazlarına büyük bir talebi beraberinde getirdi. Bazı şirketler kripto varlık madenciliğine yönelirken, bazıları ise faaliyet alanlarını ve işlemci güçlerini artırdı.Fortress’ın bu hamlesi ise, bu eğilime yönelik son hamleyi temsil ediyor.

Diğer taraftan Bitcoin, geçtiğimiz Ekim ayında ETF haberleriyle devasa bir yükseliş yaşadı ve %40’tan fazla değer kazandı. 67.000 dolarla yeni bir rekor kıran Bitcoin yayın saati itibariyle 61.849 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir