Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.304
% 0.37
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.304
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin İçin Kritik Saatler! “Bu Seviyelere Hazır Olun”

Bitcoin (BTC) fiyat hareketi geçen haftaki kapanışın sadece 300 dolar altındaki seviyelere odaklanırken yatırımcılara ve analistler arkalarına yaslanıyorlar. Ayın ilk haftalık kapanışı çok önemli olan 46.000 doların üzerinde göründüğü için Bitcoin boğaları rahat bir hafta sonu geçirdi.

Pazar gününün son saatlerinde her şey olabilir

Analistler klasik bir hafta sonu volatilitesi beklerken TradingView verileri Pazar günü ilginç bir grafik kaydetti. BTC/USD, hafta sonu boyunca birkaç sürpriz sunmuştu ve bir gecede 45.500 dolara yakın bir düşüş yaşadı. Şimdi, 2022 yıllık açılışı olan 46.200 doların üzerinde potansiyel bir haftalık ikinci kapanış için ihtimaller açıktı.

Yazım sırasında 46.500 dolar bölgesinden işlem gören Bitcoin’in çok fazla potansiyeli var, ancak ılımlı bir son dakika geri çekilmesi bile haftalık grafiği oldukça farklı gösterebilir. Buna karşılık 500 dolar daha eklediğinizde haftalık kapanış Bitcoin’in yılın en yüksek kapanışı olacak. Popüler kripto analisti Michaël van de Poppe Cumartesi günü, haftalık kapanışın ötesinde daha geniş bir resimde gördüklerini paylaştı:

Bitcoin (BTC) burada hala kritik bir seviyede kalıyor, bu nedenle 45 bin doların üzerinde kalırsak devam etme olasılığı yüksek görünüyor.

Van de Poppe, değer analistler gibi, son dönemdeki gücüne dayanarak önümüzdeki hafta 50.000 dolarlık bir meydan okuma bekliyor.

“Riskli” altcoin’lerin çekiciliği artıyor

Bu arada kripto piyasasının girişlerini kapsayan veriler, geçen hafta altcoin projeleri için yenilenmiş iştahı gösterdi. On-chain analitik firması Glassnode’un kurucu ortakları Yann Allemann ve Jan Happel’in belirttiği gibi, bu altcoin girişleri BTC’de yukarı yönlü azalan adım adım arttı. Geçen hafta toplam girişler yaklaşık 200 milyon dolardı ve Bitcoin çetelenin yaklaşık yarısından sorumluydu.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız William Clemente ise lider kripto para biriminin 2021 ve 2022 yılları arasında yeni bir model sergilediğini düşünüyor. Analiste göre 2021 yılının 4. çeyreği ile 2022 yılının 1. çeyreği arasındaki dönemin Bitcoin (BTC) için daha az volatil olabilir. Ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir