Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.628
% 1.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.628
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bitcoin İçin Kritik Saatler Başladı: İşte Beklenen Seviyeler!

Bitcoin boğaları için her zamanki gibi işler Pazar günü mesai saatleri dışında devam ederken, fiyat kayıpları sakinleşiyor. Lider kripto, bir haftalık hayal kırıklığı yaratan kayıpların ardından, bugün şimdiye kadarki en düşük haftalık kapanışına hazırlandı.

Rekt Capital’e göre Bitcoin insanlara ikinci bir şans veriyor

TradingView’den elde edilen veriler, BTC’nin Pazar günü 42.a700 doları çevrelediğini ve haftalık mumun tamamlanmasına birkaç saat kaldığını gösteriyor. BTC Cuma günü Wall Street işlemlerinin sonuna doğru düşerken, 42.000 dolarlık desteğin bozulmadan kalmasıyla hafta sonu biraz gerginlik ile sakinlik arasında kaldı.

Popüler kripto traderı ve analisti Rekt Capital için, BTC fiyatında son yedi günde yaklaşık %10’luk kayıplar görülmesine rağmen hala iyimser olmak için neden var. Analist, şu paylaşımı yaptı:

Bu BTC geri çekilmesi, birçok insan için ikinci bir şans. Düştüğünde BTC alacağınıza dair kendinize söz verdiyseniz ve bir sonraki yükseliş trendini kaçırmayacağınıza yemin ettiyseniz, kendinize bir iyilik yapın. Ve kendi tavsiyene uy.

Rekt Capital, şu anda destek olarak test edilen üç önemli hareketli ortalamanın altını çiziyor ve tarihsel olarak, onlardan sıçramanın ‘güçlü yükseliş momentumundan’ önce geldiğini belirtiyor. Analist Cumartesi günü, teknik olarak bakıldığında, ~38.000 doların üzerindeki herhangi bir şeyin Bitcoin için bir makro ‘Yüksek Dip’ olduğunu söyledi.

Coinmuhendisi.com olarak bildirdiğimiz üere, makro baskı hafta boyunca kasvetli havanın arka planını oluşturdu ve ABD dolarının gücüne ilişkin endişeler gün boyunca devam etti. “DXY zirveye ulaştığı an (ki bu yakında olabilir), bir sonraki boğa koşusu başlayacak” diyen bir başka popüler kripto analisti Michaël van de Poppe da aynı şekilde daha umutlu bir bakış açısı benimsiyor.

BTC balinası Luna Foundation Guard, BTC alımlarına devam etti

Sürekli bir iyimserlik kaynağı haline gelen Blockchain protokolü Terra, Bitcoin (BTC) alımlarına Pazar günü de devam etti ve ilgili kar amacı gütmeyen Luna Foundation Guard (LFG) cüzdanına 4.130 BTC ekledi. On-chain izleme kaynağı BitInfoCharts’a göre, verilen cüzdan 39.897,98 BTC (1,7 milyar dolar) bakiyesiyle mevcut cüzdanlar arasında 19. en büyük cüzdan oldu.

LFG Bitcoin cüzdan veri özeti (ekran görüntüsü) / Kaynak: BitInfoCharts

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir