Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.610
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.610
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin İçin Kırmızı Alarm: Bu CME Boşluğuna Düşebilir!

Analistler, kısa vadede BTC fiyat hareketini 44.500 dolara geri çekebilecek faktörlerin iş başında olduğunu ortaya koyuyor. Bitcoin (BTC)’in fiyat hareketi geçen hafta sonu CME vadeli işlem boşluğunu kapatmaya başladığından, 31 Mart’ta yaklaşan bir düzeltmenin yeni belirtilerini göstermeye başladı.

CME vadeli işlem tablosu bir açık olduğunu gösteriyor

Cointelegraph Markets Pro ve TradingView’den elde edilen veriler, 31 Mart’taki Wall Street açılışının ardından Bitstamp’ta BTC/USD’nin dakikalar içinde aniden 1.000 dolar düştüğünü gösteriyor. Bitcoin / USD paritesi, önemli kazanımların ardından daha düşük seviyelerin yeniden test edilmesi çağrılarının ortasında, haftanın başlarında 48.000 doları destek olarak sağlamlaştırmayı başaramadıktan sonra değişti.

Yazım sırasında Bitcoin, 27 Mart gecesinden bu yana en düşük seviyelerine ulaşarak 46 bin doların biraz aşağısında işlem görüyor. CME vadeli işlem tablosu incelendiğinde, kısa vadeli fiyat performansının geçen hafta sonundan kalan bir “açık” şeklinde aşağı yönlü bir hedefi olabileceğini gösteriyor. Bitcoin’in CME vadeli işlemleri 25 Mart’ta 44.650 dolar civarında işlem görmesine rağmen 28 Mart’ta 46.725 dolardan açıldı.

Analistlerin Bitcoin hakkındaki fiyat tahminleri nasıl?

Uzmanlara göre söz konusu açık, tarihsel emsallere dayanarak çok iyi doldurulabilir. Bu da Bitcoin’in 2.000 dolarlık bir düşüş daha yaşayacağı anlamına geliyor. Bununla birlikte, CivEkonom adlı popüler Twitter kullanıcısı, Bitcoin (BTC)’ geçen yıl 52.000 ile 54.000 dolar arasında gizli bir önceki açığın hala aynı kaldığını belirtiyor. Popüler Twitter kullanıcısı konuya ilişkin olarak şunları belirtiyor:

CME Bitcoin vadeli işlemlerinde boşluklar her zaman doldurulur.

Analist Anbessa gün içinde Bitcoin (BTC) için yaptığı bir güncellemede, aynı şekilde 44.000 dolar orta aralığına dönüşü tercih ettiğini, ancak daha derin bir hareketin şimdiye kadarki yükseliş perspektifine meydan okuyacağını söyledi. Bu arada, Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere çapraz kripto duyarlılığı, 2022’de ilk kez “açgözlülük” bölgesine ulaşan Kripto Korku ve Açgözlülük Endeksi’ndeki düzeltmeyi sürdürüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir