Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.182
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.182
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin Fiyatı Çok Sert Düştü! 3 Analist: Sıradaki Bu!

Dow Jones’un 1.063 puanlık bir düşüş görmesi ve Bitcoin (BTC) fiyatı Binance’te 35.571 dolara düşmesiyle küresel finans piyasaları kargaşa yaşadı. Yaygın zayıflık, trader’ların rekor yüksek FED’in enflasyonu aşmak amacıyla 2000’den bu yana yapılan en büyük artış olan son yarım puanlık faiz artışını sindirmek için daha fazla zamanları olmasıyla ortaya çıkıyor. Peki, analistler son düşüş hakkında neler diyor ve beklentileri neler? İşte detaylar…

Bitcoin fiyatı için uzun vadeye dikkat çekiliyor

Bağımsız piyasa analisti Michaël van de Poppe’a göre, boğaları ve ayıları tanımlayan bölge 37.500 doların üzerinde veya altında dolanıyor. Michael van de Poppe,  “O zaman, arada büyük bir boşluk olduğu için 39.000 doları tekrar test edeceğimizi varsayıyorum. 37.500 doların altında, yükseliş durumu hakkında söylenecek bir şey yok,” ifadelerini kullandı.  Rekt Capital, Bitcoin’in aylık grafikte nasıl ilerlediğine dair veriler sağladı. Analist, boğalar için yeni direnç seviyesi olarak 38.400 doları tanımlayan aşağıdaki grafiği yayınladı ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Mayıs ayı boyunca kırmızı çevresinde volatilite görmek şaşırtıcı olmaz. Kırmızının üzerindeki Aylık Kapanış, kırmızının destek olarak geri alındığını doğrulamak için en önemli şeydir.

Balinalar bu kilit destek seviyesini tutacak mı?

Bitcoin (BTC) balinalarının son piyasa volatilitesi sırasında nasıl davrandığına dair veriler, on chain veri firması olan Whalemap tarafından tartışıldı ve “önceki 46.551 dolar seviyesindeki balina girişlerinin Bitcoin için doğru bir direnç ve geçici bir orta vadeli zirve görevi gördüğünü” öne sürdü. Whalemap, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Şimdi benzer büyüklükteki bir balina cüzdanı nedeniyle benzer bir direnç 44.355 dolarda ortaya çıktı. BTC oraya ulaşırsa, bu bizim orta vadeli direncimiz olmalı.

Genel kripto para birimi piyasa değeri şu anda 1.66 trilyon dolar ve Bitcoin’in hakimiyet oranı yüzde 41.5. Piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi yüzde 7.9’luk bir düşüş ile 36.442 dolardan el değiştiriyor. Ethereum, BNB, XRP gibi kripto para birimleri de yüzde 5’in üzerinde düşüş yaşamış durumda.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir