Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.646
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.646
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin, Ethereum ve Solana Analizi! 4 Eylül 2022

Kripto para piyasasının toplam değeri CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yüzde 2,1’lik yükselişle 983 milyar dolara yükseli. Gelin kripto para piyasasındaki son duruma beraber bakalım. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana‘daki (SOL) fiyat hareketlerini beraber inceleyelim. Bitcoin kaç dolardan işlem görüyor? Ethereum hangi seviyede? Solana‘daki son durum ne?

Bitcoin (BTC) Son Durum

CoinGecko verilerine Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2,3 değer kazandı. Piyasanın lider kripto parası Bitcoin, düşüşle beraber 19 bin seviyesinden işlem görmeye başladı. Bitcoin’in bu düşüşünden tüm piyasa etkilendi. Bitcoin’in bu fiyat seyri kripto paralardaki düşüşün ve sabit seyrin devam edişine işaret etti. Bitcoin bulunduğu hareket bandı itibariyle 20 bin dolarda hareketine devam ediyor.

Bitcoin’in günlük grafiği

Bitcoin‘in bu seviyelerden tepki alarak yeniden 20 bin dolar bandında tutunması oldukça önemli. Eğer buradan bir düşüş göreceksek bir sonraki durak 17-18 bin dolar bölgesi olabilir. Eğer bir yükseliş olacaksa da Bitcoin’in ilk durağı 20 bin dolar bandına tutunmak olacaktır. Bitcoin yazı yazıldığı an itibariyle 20 bin dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin canlı fiyatı için tıklayın.

Ethereum (ETH) Son Durum

Piyasadaki düşüş yönündeki hareketler Ethereum’a da ciddi momentum kaybettirdi. Bu bağlamda Ethereum (ETH) tarafındaki fiyat hareketini incelediğimiz zaman ise ETH‘nin, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte 2,8’lik yükseliş yaşadığını görüyoruz.

Ethereum’un günlük grafiği

Ethereum’da bir sonraki hedef tekrardan 1.300 dolar seviyesine tutunması diyebiliriz. Eğer Ethereum tarafında düşüş olursa ilk durağımız 1.000 dolar bandı olabilir. Analizimizin hazırlandığı an itibariyle Ethereum 1.300 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum’un anlık fiyatı için tıklayın.

Solana (SOL) Son Durum

Piyasanın en popüler 9. coin’i olan Solana, güne yüzde 2,7’lik yükselişle başladı. Solana bulunduğu alan itibariyle destek ve direnç arasında yoluna devam ediyor. Solana‘nın fiyat bölgesine en yakın direnç 34 dolar bölgesiyken en yakın destek bölgesi ise 30 dolar bandı diyebiliriz.

Solana’nın günlük grafiği

Solana (SOL) haberin hazırlandığı an itibariyle 33 dolardan işlem görüyor.

Solana’nın anlık fiyatı için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir