Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.809
% 3.88
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.809
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin, Ethereum ve Ripple: Sıradaki Seviyeler Bunlar!

Coinmühendisi.com olarak bu yazımızda analist Jonathan Morgan’ın Bitcoin, Ethereum ve XRP tahminlerinin ayrıntıları üzerinde duracağız. Rus saldırganlığı ortamında kripto para rallisi yatırımcılara heyecan veriyor. Bitcoin fiyatı, Ichimoku Kinko Hyo sistemi içinde en çok aranan yükseliş giriş koşulunu tamamlıyor. Ethereum fiyat hareketi Pazartesi günü büyük bir düşüş kırılmasından kaçınabildi. XRP fiyatı Pazartesi günü %10’dan fazla yükseldi ancak Ichimoku Bulutundan çıkamadı.

Bitcoin için sıradaki seviyeler

Bitcoin fiyatı Şubat ayını Pazartesi günü bir patlama ile kapattı ve yaklaşık %15 daha yüksek kapattı. Ethereum fiyatı, büyük bir düşüş devamı kurulumu tarafından tehdit edildi ve toparlanana kadar kısa vadeli desteğe zar zor tutundu. XRP fiyatı, Bitcoin’e benzer bir kırılma ile boğaları kızdırdı, ancak yalnızca 0,0006 dolar ile kısa kesildi. Bitcoin fiyatı, yenilenmiş bir yükseliş genişleme aşamasına işaret eden yükseliş girişini tamamladı. Pazartesi günü Bitcoin fiyatı, Ichimoku traderlarının ve analistlerinin 2022’nin başından beri beklediği şeyi tamamladı: İdeal Boğa Ichimoku Breakout.

Boğaların hala Bitcoin fiyatını yükselterek kırılmayı onaylaması gerekirken, onayın ardından BTC için bir sonraki hedef, genişletilmiş 2021 Hacim Profilinde yüksek hacimli bir düğümün ve %161,8 Fibonacci uzantısının bulunduğu 59.000 dolarlık değer alanına yakın. Aşağı yönlü riskler hafifletildi ancak tehdit olmaya devam ediyor. Bitcoin fiyatı 37.000 dolar veya altında kapanırsa, kısa vadeli yükseliş görünümü geçersiz olacaktır. Bu senaryoda, Bitcoin büyük bir boğa tuzağını onaylayacak ve mevcut Ichimoku girişinin tersini başlatacak, analiste göre.

Ethereum fiyatı 2.500 dolarda ayı tuzağını tetikliyor

Ethereum fiyatı, günlük Tenkan-Sen’in son destek seviyesinin ve %61.8 Fibonacci düzeltmesinin 2.500 doların altında bir kırılma bekleyen birçok kısa vadeli satıcıya sahipti. Bununla birlikte, Ethereum olarak umutları suya düştü ve daha geniş kripto para piyasası büyük bir ralli yaşadı ve Ethereum’u yakın vadeli satışları önlemek için ihtiyaç duyduğu kapanışa zorladı. En azından, Ethereum fiyatının 2.700 dolar seviyesinin üzerinde veya günlük Ichimoku Bulutunun hemen altında kapanması gerekiyor. Bunun yerine ETH, Senkou Span A’yı kapattı ve ardından 2.900 dolardan %50 Fibonacci düzelmesinin üzerinde bir kapanış yaptı.

Boğalar, Ethereum’u Bitcoin’in şu anda içinde bulunduğu İdeal Boğa Ichimoku Breakout durumuna itmek istiyorsa, ETH‘nin günlük Ichimoku grafiğindeki en güçlü iki direnç seviyesinin üzerinde kapanması gerekir: 2022 Kontrol Hacmi Noktası ve Ichimoku Bulutunun tepesi. Bu, yeni bir yükseliş genişleme aşamasını onaylamak için Ethereum fiyatının 3.160 dolar ​​veya üzerinde kapanması gerektiği anlamına geliyor. Analiste göre, 2.570 doların altında bir günlük kapanış, yakın vadeli herhangi bir yükseliş görünümünü geçersiz kılar ve Ethereum’u düşüş trendine döndürür.

XRP fiyatı, İdeal Boğa Ichimoku Breakout’unu tamamlaması nedeniyle reddedildi

XRP fiyatı, aşırı bir yükseliş rallisinde Tenkan-Sen ve Kijun-Sen’in üzerinde kapanarak Pazartesi günü yenilenen satış baskısının işaretlerini sürdürdü. Boğalar, Ichimoku Bulutu üzerinde sağlam bir kapanış bekliyorlardı – ancak bunun sadece 0,0006 dolarlık bir yükselişle yapması engellendi. Bununla birlikte, dün Ripple‘in yükselişinde olumlu bir gelişme patlak veriyor ve Tenkan-Sen, Kijun-Sen ve 2022 Hacim Kontrol Noktasının üzerinde kapanıyordu. İdeal Boğa Ichimoku Breakout’unu engelleyen tek seviye Senkou Span B.

Analiste göre, boğaların yeni bir yükseliş trendini onaylamak için XRP fiyatını 0,7850 dolar veya üzerinde kapatması gerekir. Onaylandıktan sonra, test edilecek bir sonraki hedef XRP fiyatı 1,00 dolar değer alanıdır. XRP fiyatı için aşağı yönlü riskler, Ichimoku Bulutunun altındaki birleşik destek bölgeleri ve 0,6450 dolar seviyesini paylaşan %50 Fibonacci düzeltmesiyle sınırlı olmalıdır. Bu destek bölgesinin altında bir kapanış, yakın vadeli herhangi bir düşüş momentumunu geçersiz kılabilir ve muhtemelen 0,50 dolar değer alanına doğru başka bir satışı tetikleyebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir