Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.956
% 0.86
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.956
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin, Ethereum ve Avalanche Analizi – 28 Kasım 2022

BNB Egld

Kripto para piyasasının toplam değeri CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yüzde 2,6’lık düşüşle 854 milyon dolara geriledi. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve AVAX‘taki fiyat hareketlerini beraber inceleyelim. Bitcoin kaç dolardan işlem görüyor? Ethereum hangi seviyede? AVAX‘taki son durum ne?

Bitcoin (BTC) Fiyat Analizi

CoinGecko verilerine Bitcoin, son 24 saatte yüzde 2,1 değer kaybetti. Piyasanın lider kripto parası Bitcoin, uzun süredir hareketine devam ettiği 19-20 bin dolarlık bandından ciddi bir düşüş yaşadı. Bitcoin bulunduğu hareket bölgesiyle itibariyle fiyat seyrine 16-17 bin dolardan devam ediyor.

Bitcoin’in günlük grafiği

Bitcoin‘in bu seviyelerden gelecek haber akışıyla beraber yönünü belirlemesini bekleyeceğiz. Ek olarak 50 günlük ortalamaa baktığımız zaman bu değerin fiyattan oldukça bağımsız seyrettiğini görüyoruz. Bu sebeple bir süre daha Bitcoin’in bu seviyelerde yatay seyredeceğini söyleyebiliriz. BTC’de de devam edecek bir düşüş olacaksa eğer bir sonraki durak 15-16 bin dolar bölgesi olabilir. Eğer bir yükseliş olacaksa da Bitcoin’in ilk durağı 18 bin dolar bandına tutunmanı ardından 19-20 bin dolar bölgesini denemek olabilir. Bitcoin yazı yazıldığı an itibariyle 16 bin dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin canlı fiyatı için tıklayın.

Ethereum (ETH) Fiyat Analizi

Kripto para piyasasında ayı sezonunun yaşanması sebebiyle her kripto parada düşük seviyeler gördüğümüz gibi Ethereum (ETH) tarafında da fiyat düşüş eğiliminde. Ethereum tarafındaki fiyat hareketini incelediğimiz zaman ise ETH‘nin, CoinGecko verilerine göre son 24 saatte 3,6’lık düşüş yaşadığını görüyoruz.

Ethereum’un günlük grafiği

Ethereum’da bir sonraki hedef 1200-1300 dolar bölgesinde tutunmak diyebiliriz. Eğer Ethereum tarafında düşüş olursa ilk durağımız 1000 dolar bandı olabilir. Yazı hazırlandığı an itibariyle Ethereum 1100 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum’un anlık fiyatı için tıklayın.

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi

Kripto piyasasının en popüler 20. coini olan AVAX, diğer kripto para birimlerinde de olduğu gibi düşüş yönlü seyrine devam ediyor. CoinGecko verilerine göre son 24 saatte yüzde 4,7 düşüş yaşadı.

Avalanche’ın günlük grafiği

AVAX, an itibariyle 12,3 dolarda seyrediyor. AVAX’taki bir sonraki hedef 13,7 desteğine tutunması denebilir. Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler yönü belirlemede rol oynayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Avalanche Analizi – 28 Kasım 2022” te bir düşünce

  1. Pingback: Ethereum Stake Hizmeti Kiln 17,6 Milyon Yatırım Aldı! – COİN MÜHENDİSİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir