Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.597
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.597
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bitcoin, ETH ve XRP Stabil: Bu 8 Meme Coin ise Fırladı!

Geçtiğimiz gün boyunca Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve XRP gibi kripto para birimleri yüzde 0.5-1’lik bir değişim sergileyerek stabil kaldı. Ancak, bu sırada, 8 meme coin yükselişleriyle piyasaya damga vurdu. Coinmühendisi.com olarak en çok yükselenleri aktarıyoruz…

İşte günün en çok yükselen meme coin projeleri

CoinGecko’nun meme coin listesine bakıldığında, geçtiğimiz gün boyunca en çok yükselen meme coin, yüzde 98.3 ile Vitoge (VITOGE) oldu. Ekip, yaklaşık bir aydır sosyal medya hesaplarında aktif görünmüyor. En son, VITOGE arzının yüzde 50’nin yakıldığının haberi verildi. İkinci sırada, yüzde 47.4’lük bir yükseliş ile Kangal (KANGAL) yer alıyor. KANGAL, piyasaya sürüldüğünden bu yana birinci yılını kutluyor ve bu amaçta 150 NFT’yi satışa sundu.

Üçüncü olarak, Shibaken Finance (SHIBAKEN) yüzde 18.5’lik bir yükseliş yaşadı. Shibaken, topluluk odaklı bir proje olduğunu söylüyor. Shibaken tokenı, Ethereum Blockchain’i üzerine inşa edilmiştir ve 22 Nisan 2021’de yayına girmiştir. Kripto para biriminin arkasında, yükselişi tetikleyen yaşanan önemli bir olay yok gibi görünüyor. Dördüncü sırada, yüzde 14.4’lük bir artış ile SHIBGF (SHIBGF) yer alıyor. SHIB, 4 Mart’ta 49,363,700,099 adet token yaktığını açıkladı. Token yakımı, daha önce de bildirildiği üzere, arzın azalmasını sağlayarak daha deflasyonist bir hale gelmesini sağlıyor.

KITTY, JEJUDOGE, TITAN ve KUMA da yükseldi

Yükselen diğer coin’lerin arasında Kitty Coin Solana (KITTY), Jejudoge (JEJUDOGE) ve IRON Titanium Token (TITAN) ve Kuma Inu (KUMA) yer alıyordu. Kitty Coin, yakın zamanda CoinTiger isimli bir borsada listeleneceğini duyurdu. Bu listelenme adına bir çekiliş gerçekleştiriyor. Jejudoge’un sosyal medya hesapları ise aktif görünmüyor.

TITAN ekibi, NFT çalışmalarıyla gündeme gelirken Kuma Inu’nun Twitter hesabında 2021’in Kasım ayından bu yana herhangi bir paylaşım yapılmamış gibi görünüyor. Yazıyı sonlandırırken, bu projelerin artışı kadar hızlı bir şekilde düşüş yaşayabileceğini belirtmekte fayda var. Her yatırımcı, yatırımını kendi araştırması doğrultusunda yapmalıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir