Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.875
% 1.11
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.875
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin Düşerken Bu 12 Meme ve Metaverse Coin Fırladı!

Geçtiğimiz 24 saat boyunca Bitcoin (BTC) hafif düşüş yaşarken bazı metaverse, meme ve web3 coin projeleri artış yaşadı. Peki, en çok yükselenler hangileri oldu? İşte detaylar…

7 metaverse coin yükseldi

Metaverse, özellikle 2021’in son aylarından bu yana popülerliğini koruyabilmiş bir alan olarak karşımıza çıkıyor. Verilere bakıldığında, 7 metaverse coin’in 24 saatlik zaman diliminde artış yaşadığı görülebiliyor. Öncelikle GridZone.io (ZONE) yüzde 92.7 oranında yükseliş yaşadı. Ardından MegaCryptoPolis (MEGA) yüzde 64.1 oranında değer kazandı. MegaCryptoPolis, geçtiğimiz hafta metaverse’ünde yeni bir alan olan District 229’u açtığını duyurdu.

Bunların ardından yüzde 28.6 ile The HUSL (HUSL), yüzde 19.4 ile vEmpire DDAO (VEMP) geldi. VEMP, son zamanların popüler coin’i olan ApeCoin için bir staking havuzunun lansmanını yapmasıyla ivme kazandı. Öte yandan UFO Gaming (UFO) yüzde 11.6, StarLink (STARL) yüzde 10.7 yükseldi. Son olarak, yüzde 9’luk yükselişiyle Polkacity (POLC) gündeme geldi.

4 meme coin artış yaşadı

Metaverse coin’lerin ardından meme coin’lere bakıldığında, dört meme coin’in performansıyla diğerlerini geride bıraktığı görülebiliyor. Bu segmentte ilk sırada IRON Titanium Token (TITAN) yüzde 53 ile geliyor. Öte yandan Kuma Inu (KUMA) yüzde 19.6 oranında değer kazandı. Üçüncü sırada 1-UP (1-UP) yüzde 19, dördüncü olarak Floki Inu (FLOKI) yüzde 9.8 yükseldi. FLOKI ekibi, yakın zamanda FLOKI sözleşmesinde “blacklist” işlevinin iptalinin gerçekleştirileceğinin haberini verdi.

Yalnızca bir web3 coin’i ivme kazandı

Web 3 alanına bakıldığında, yalnızca bir coin, Blockchain uygulamalarını doğrudan tarayıcınızda çalıştıran bir Web3 Vakfı hibe alıcısı olan Saito (SAITO) dikkat çekiyor. SAITO, Coinmuhendisi.com olarak daha önce hazırladığımız yazılarda da web3 alanında kendini belli eden bir coin oldu. SAITO, son 24 saatte yüzde 13’e yakın artış yaşadı. Ağ, madenciler veya staker’lar yerine ISS’lere ödeme yapıyor ve Web3 projelerinin maliyetleri tekellere aktarmak yerine altyapıyı kendi kendine finanse etmesine izin veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir