Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.157
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.157
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bitcoin, DOGE, SHIB Eriyor: O 7 Altcoin ise Uçuş Modunda!

Geçtiğimiz gün boyunca Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) gibi büyük kripto para birimleri kırmızı tahtada işlem görürken piyasa değeri ile ilk 100’de yer alan 7 altcoin, yükseliş yaşadı. coinmuhendisi.com olarak bunları inceliyoruz…

SHIB, DOGE düşerken bu altcoin projeleri yükseldi

Günün en çok değer kazanan altcoin’i, yüzde 18.93 ile Near Protocol (NEAR) oldu. Near, topluluk tarafından işletilen bir bulut bilgi işlem platformu olarak tasarlanmış birinci katman bir Blockchain’dir. Near Protocol, yakın bir zamanda ChainScore ile ortaklık kurdu. Near ağı üzerinde kurulmuş olan Aurora, Huobi’de listelendi. Ayrıca DeFi cüzdanı DeBank ile entegre oldu.

İkinci sırada, yüzde 18.39 ile Fantom (FTM) yer alıyor. Ağda yakın zamanda gerçekleşmiş olan gelişmelere bakıldığında, web 3’ün birlikte çalışabilirlik toplama protokolü O3 Labs’in O3 köprüsü, artık Fantom zincirini desteklediğini duyurdu. Üçüncü olarak, belirli bir işlevi verimli bir şekilde ele almak için tasarlanmış, kullanım durumuna özel bir Blockchain uygulamayı amaçlayan P2P ağı olan Ravencoin (RVN) yüzde 17.41 değer kazandı. Raven, dün dördüncü yaşını kutladı.

Velas, Ferrari ortaklığıyla ivme kazandı

Günün en çok yükselen dördüncü altcoin’i Velas (VLX) oldu. Velas, büyük bir ortaklık ile ivme kazandı. İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, İsviçreli Blockchain girişimi Velas Network ile bir ortaklık imzalayarak Blockchain endüstrisine girdi. Ferrari Pazartesi günü resmi olarak Velas ile Scuderia hayranları için ortaklaşa “özel dijital içerik” yayınlamak için çok-yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Velas ayrıca FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’na katılan tüm takımları içeren resmi dijital şampiyona olan F1 Esports Series’de yarışan çevrimiçi seri Ferrari Esports Series’in ana sponsoru olacak. Duyuru, Velas’ı dijital varlıklar ve Blockchain endüstrisinde büyük bir şirket olarak tanımlıyor ve girişimin NFT’lere odaklandığını vurguluyor.

Öte yandan Curve Dao Token (CRV) yüzde 12.13, Cosmos (ATOM) yüzde 11.59, Secret (SCRT) ise yüzde 11.07’lik bir yükseliş yaşadı. Likidite yönetmek amacıyla kurulmuş merkeziyetsiz platform Curve de dün ikinci yaşını kutladı. Altıncı sıradaki Cosmos, Blockchain’leri birbirine bağlayan sistemi IBC’nin aylık 2.8 milyon işlem gerçekleştirdiğini, 28 adet zincirin entegre olduğunu duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir