Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.506
% 4.42
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.506
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Bitcoin Çöküşlerini Bilen Analist, Son BTC Tahminini Açıkladı!

Mevcut piyasa sıkıntılarını doğru bir şekilde tahmin eden popüler kripto analisti, şimdi yatırımcıları Bitcoin (BTC)’in daha da düşeceği konusunda uyarıyor.

Bitcoin fiyatının 23.000 doları kıracağını tahmin eden analist, yatırımcılar için yeni uyarı verdi

Analistin, başarılı tahminlerine bu makaleden göz atabilirsiniz. Güncel analizlerin Capo, BTC’nin 20.000 dolar civarında bir döngü tabanına ulaştığına dair hiçbir belirti görmediğini söylüyor:

Twitter’da okuduklarınıza dayanarak piyasanın çok iyi toparlandığını düşünebilirsiniz. Ancak grafikler şunu gösteriyor: BTC fiyatı 21.000 doların altında. Her yerde LH bölgeleri. Her yerde gizli düşüş sapmaları. Destek oluşumu yok. Henüz satın almıyorum.

Coinmuhendisi.com

 

olarak aktardığımız üzere Capo, Mart ayında Bitcoin’in 44.000 dolardan %50 düşeceği konusunda uyardı. Analist daha sonra, daha düşük Bitcoin fiyatları öngörse de, yakında dibe ulaşılmasını beklediğini söylüyor:

Bu önemli. Yeni düşüşler bekliyor muyum? Evet. Dip henüz gelmedi. Ancak bence zaman yakın. Short açma zamanı birkaç hafta önceydi, şimdi değil. Sıradaki düşüş sona erdiğinde satın almaya hazırlanmanın şimdi tam zamanı.

Capo ayrıca 16.000 doların altına bir düzeltmenin “hala oyunda” olduğunu varsayan bir tablo da sunuyor.

BTC, 17.750 doların altına düştükten sonra Aralık 2020’den bu yana en düşük seviyelerine ulaştı. Aya yaklaşık 32.200 dolardan başladıktan sonra şimdi 21.000 dolardan işlem görüyor. BTC son 24 saatte haff yükseldi ve hafta boyunca %10 değer kazandı. Haziran ayının başlarında aşağı yönlü gerilemelerin üstesinden geldikten sonra iyi bir toparlanma sinyali verdi.

Capo, bir DEX projesini de yakında takip ediyor

Daha geniş altcoin piyasası söz konusu olduğunda, analist, merkezi olmayan borsa SushiSwap’ın (SUSHI) grafiğini paylaşıyor. Capo, bunun BTC olmayan kripto paralar hakkındaki duygularını temsil ettiğini söylüyor. Analist aynı zamanda, altcoin’lerin sonunda yukarı doğru hareket edeceğini tahmin ediyor. Ancak kısa vadede düşüş beklentisini sürdürüyor. Aşağıdaki grafiği paylaşan analist şunları söylüyor:

Açık olan bir şey var: birçok altcoin düşüş eğiliminde. Paraboller kırıldığında büyük düzeltmelere (bu durumda yukarı doğru) neden olur. Paraboller henüz bitmedi, ama neredeyse bitmek üzere.

SushiSwap (SUSHI), Ethereum tabanlı otomatik piyasa yapıcılarından (AMM) biridir. SushiSwap, Eylül 2020’de, DeFi ve DeFi token işlemleri sağlamak amacıyla piyasa girdi. SUSHI yazım sırasında 1.27 dolardan işlem görüyor. 2021 döneminde piyasa değerine göre en büyük ilk 20 kripto arasında ulaştı. Şimdi, 161 milyon dolar piyasa değeriyle 145. sırada. SUSHI geçen yılın Mart ayında 23.38 dolar ile ATH’sini kaydetti. Şu anda bu seviyenin %94.49 altında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir