Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.230
% 2.85
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.230
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin Çökerken Balinalar Bu 6 Altcoin’i Dipten Topluyor!

Bitcoin ve altcoin’ler 2022’nin en düşük seviyelerini belirlemeye devam ederken, büyük balinalar stablecoin ve birkaç seçilmiş altcoin satın alıyor gibi görünüyor.

Ethereum balinaları Bitcoin çökerken bu altcoin projelerini stokluyor

Artık satışların satın almayı geride bıraktığı göz önüne alındığında, balina işlemleri, fiyatlandırma üzerinde minimum etkisi olsa bile, hangi kripto paraların daha hızlı bir toparlanma için hazır olduğunu belirlemeye yardımcı olabilir. Bazı büyük kriptolar, son kayıplardan sonra dengeleniyor gibi görünüyor ve gün içi düşük seviyelerin biraz üzerinde işlem görüyor. Bu esnada, toplam piyasa değeri 2021 Şubat seviyelerine geriledi.

Whalestats’a göre, Ethereum (ETH) balinaları bugün en çok ETH, USDC ve USDT satın aldı. Balinaları güvenli limanlar aramaya iten volatilite nedeniyle stablecoin’ler de yüksek talep görüyor. Ek olarak, her iki stabilcoin de piyasa çöküşü boyunca sabit kalmayı başardı.

Balinalar işlevsel kriptoları tercih ediyor

Verilere göre, balinalar tarafından tek bir işlemde satın alınan ortalama ETH miktarı 2 milyon dolardı. Geçen haftadan bu yana ETH %17 düşerken bu satın alma, balinaların para biriminin yakında dibi bulacağına inandığını gösteriyor. Ethereum’un benimsenmesine duyulan güven, yakında PoS’a geçeceğinin duyurulmasıyla desteklendi.

Balinalar bu 6 altcoin projesinde birikime geçti

Shiba Inu (SHIB), Chainlink (LINK) ve Decentraland (MANA)’ya ek olarak, balinalar ayrıca birkaç stablecoin satın aldı. SHIB ve MANA’nın her ikisinin de kendileriyle bağlantılı önemli metaverse projeleri var ve bu da balinaların ilgisini çekmelerine yardımcı oluyor. Ethereum akıllı sözleşmeleri, LINK’in iş modelinin temel bir parçası olduğundan, oracle token’in pratik bir uygulaması vardır. Bu arada Terra’nın stablecoin’i UST, piyasaya sürülmesinden bu yana ilk kez en çok satın alınan 10 stablecoin arasına ulaştı.

Ara sıra balina alımlarına rağmen, gecelik veriler piyasanın çoğunlukla olumsuz bir tutum tarafından yönlendirildiğini ortaya koyuyor. Her işlemde satılan ortalama ETH miktarı, balinalar tarafından satın alınan ortalama ETH miktarının çok üzerinde, 5.5 milyon dolar. Kripto piyasası istikrar kazanıyor gibi görünse bile, Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere analistler piyasanın yakın gelecekte nereye gideceğini tahmin etmekte zorlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir