Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.517
% 3.66
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.517
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

“Bitcoin Bu Diplere Kayıyor” Diyen Analist, 3 Altcoin Duyurdu!

Yakından takip edilen bir kripto analisti, orta büyüklükteki bir altcoin projesinin, şu anda yükseliş potansiyeli gösteren piyasadaki birkaç kripto paradan biri olduğunu söylüyor. Ayrıca, Bitcoin için de beklentilerini paylaşıyor. İşte Altcoin Sherpa’nın analizi…

Altcoin Sherpa, bu coin’lerde yükselişte

Altcoin Sherpa olarak bilinen analist, 170.000 Twitter takipçisine, merkezi olmayan likidite protokolü THORChain’in (RUNE), Bitcoin (BTC) istikrarlı kalmayı başardığı sürece toparlanmaya hazır olduğunu söylüyor ve aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

İyi görünen birkaç alternatif var ve RUNE onlardan biri. İyi hacim geliyor. 200 günlük üstel hareketli ortalamanın bir miktar direnç sağladığını tahmin ediyorum. Ardından BTC istikrar kazanırsa yükselmeye devam ederiz.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere THORChain, Tendermint PoS protokolü tarafından desteklenmektedir ve merkezi olmayan çapraz zincir köprüler aracılığıyla kripto varlıklarını değiştirmeyi kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. RUNE yükseliş sinyalleri verirken Altcoin Sherpa, birlikte çalışabilir Blockchain Polkadot’un (DOT) savunmasız göründüğünü söylüyor. Kripto stratejisti, DOT 16 doları kaybederse, ayıların mevcut fiyatlardan yaklaşık yüzde 30 daha düşük 11 doları hedefleyebileceğini söylüyor.

Terra’da düzeltme mi geliyor?

Ethereum rakibi Terra’ya bakan kripto analisti, LUNA boğalarının uzun pozisyon açmadan önce bir düzeltme beklemenin daha iyi olabileceğini söylüyor. Altcoin Sherpa, 104 dolardan tüm zamanların en yüksek seviyesini yazdırdıktan sonra, yükseliş hareketinin devam edebilmesi için LUNA’nın geri çekilmesi gerekebileceğini söyledi. LUNA için “Sabırlı olsaydım 75 dolar arardım. Agresif olsaydım, ya tüm zamanların en yüksek seviyelerinin üzerinde ya da 80 doların ortasında bir kırılma/tekrar test beklerdim,” ifadelerini kullandı.

Bitcoin (BTC) söz konusu olduğunda, trader bir pozisyon almadan önce hala iki seviyeden birinin kırılmasını bekliyor. Altcoin Sherpa’ya göre, BTC’nin bir boğa koşusunu onaylamak için 46.000 dolar veya daha fazla düşüş hareketini onaylamak için 34.000 dolarlık temiz bir kırılmaya ihtiyacı var. Yazım sırasında, Bitcoin 39.207 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi, bir gün, yedi gün, on dört gün gibi zaman dilimlerinde stabil görünüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir