Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.821
% 2.71
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.821
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcoin (BTC) Ağının Etkinliği, Aktif Adreslerin 5 Gündür 1 Milyonun Üzerinde Kalmasıyla Artıyor

Bitcoin’in (BTC) günlük aktif adres sayısı, tarihsel olarak, dijital varlığın olası fiyat hareketinin güvenilir bir göstergesi olmuştur ve BTC’nin fiyatı, ağ üzerinde etkileşime giren toplam adres sayısındaki artış nedeniyle geleneksel olarak yükselmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İlginç bir şekilde, Blockchain analitik firması Santiment’e göre, bu hafta üst üste 5 gün ağdaki aktif Bitcoin adreslerinin sayısı 1 milyonun üzerinde kaldı. Gerçekten de, kripto para trader’ları tarafından genellikle tarihsel bakiyeler için yaygın olarak kullanılan zincir üstü analitik platformu ve ortaya çıkan trendler şunları belirtti:

“Bitcoin, 5 gün arka arkaya BTC ağında etkileşimde bulunan 1 milyonun üzerinde aktif adrese (tarihsel olarak yavaş geçen hafta sonları hariç) sahip oldu. Bu yükseliş, tüm zamanların en yüksek seviyesinin kaçınılmaz olarak test edilebileceğine dair cesaret verici bir işaret.”

Lightning Network Büyümeye Devam Ediyor

Ayrıca, Bitcoin ağının genişletilmesi, son günlerde tutarlı bir büyüme gösteren Lightning Network gibi genel performansın ek öncü göstergeleriyle sonuçlandı. Zincir üstü analiz platformundan elde edilen en son verilere göre, 2021’in ilk on ayında ağa 9.2 binden fazla düğüm (node) eklenmesi bekleniyordu.

Glassnode’un kurucu ortakları Yann ve Jan şunları kaydetti:

“Bitcoin (BTC) Lightning Network büyümeye devam ediyor. Yalnızca 2021’de ağa yaklaşık 9.2 bin yeni düğüm eklendi. Bu, işletim donanımı YTD’sinde %111’lik bir büyüme oranıdır. Ağın şu anda çevrimiçi olarak 11.464 LN düğümü var.”

Lightning Network, Bitcoin temel katmanının üzerine inşa edilmiştir; nihai yerleşimi daha sonraki bir zamana ertelemek için iki eş arasında bir kanal oluşturulmasına izin veren bir Layer 2 ölçekleme çözümüdür.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir