Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.671
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.671
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcoin Barındıran Cüzdanların Sayısı Neredeyse 40 Milyon ile Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaştı

Bitcoin (BTC) 55.000 doların altında işlem görmeye devam ederken, Bitcoin tutan cüzdan sayısı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

OKLink tarafından sağlanan verilere göre, 26 Kasım 2021 itibariyle cüzdan sayısı 39.64 milyona çıktı. 24 Kasım’da da yeni bir ATH belirlenmişti. Yılın başından bu güne, cüzdanlar neredeyse %20 arttı. Metrik, Bitcoin için yükseliş görünümüne işaret ediyor ve yatırımcılar, son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesindeki düşüşten sonra varlığın değerinin artmasını umuyor.

Özellikle, 2021’de bakiyesi sıfırın üzerinde olan Bitcoin cüzdanlarının sayısı fiyatla birlikte arttı. Bununla birlikte, son değişiklik varlığın değerinin artmaya devam etme olasılığını gösteriyor ve fiyattaki düşüş yatırımcılara dahil olma fırsatı sunuyor.

Bitcoin, 1 trilyon dolarlık piyasa değerini koruyor. İlginç bir şekilde, Bitcoin 54.000 dolara kadar düşmesine rağmen, lider kripto para birimi piyasa değerini 1 trilyon doların üzerinde tutmayı başardı. Cüzdanların birikimi, son günlerde Bitcoin’in diğer çeşitli yönlerine de bağlanabilir. Örneğin, Ekim ayında Amerika Birleşik Devletleri düzenleyicisi kripto sektörünü yoğun bir şekilde düzenlemeye yönelik bir plan olmadığını belirtti.

Ayrıca, Bitcoin, El Salvador’da yasal statüsünü kazanmanın yanı sıra varlığı bir değer deposu olarak gören kurumlar tarafından artan bir şekilde benimseniyor. Genel olarak, kripto analistleri Bitcoin için 100.000 dolar seviyesini hedefleyen yükseliş görünümü paylaşmaya devam ediyor. Daha önce bildirildiği üzere, Bloomberg Intelligence baş emtia stratejisti Mike McGlone, varlığın 2022’de yükselişe geçeceğini öngörmüştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir