Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.940
% 3.65
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.940
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bitcoin Analistleri: Bu Seviyelere Düşmekten Korkuyoruz!

Lider kripto Bitcoin (BTC) fiyatı son haftalarda ciddi bir düşüş yaşadı ve yeni destek seviyelerinin altına çekildi. Analistler, Bitcoin hisse senetlerinden ayrıldığı için varlığın haftayı 29.000 dolar civarında bitirmesini bekliyor.

Bitcoin fiyatı destek seviyelerinin altına düşer mi?

Son kripto piyasası çöküşünde, lider kripto Bitcoin yaklaşık sekiz hafta boyunca kayıplara tanık oldu. Analistler, BTC fiyatının destek seviyelerinin altına düşmesinden korkuyor. Hacim, Bitcoin fiyat eğiliminde önemli bir faktör ve trade hacmi önemli ölçüde düştü.

Bitcoin fiyatı 29.000 dolar ile 30.000 dolar arasında bir bölgede konsolide olurken, ölçümler bir düşüş aşamasının geldiğini gösteriyor. Kripto veri istihbarat platformu Glassnode, NVT Oranındaki bir varyasyon olan NVT sinyalinin paydasında günlük işlem hacminin 90 günlük hareketli ortalamasını kullandığını ortaya koyuyor.

Sinyal, BTC fiyatındaki zirveleri tahmin etmek için kullanılıyor. Sinyal, dört yılın en düşük seviyesi olan 233,9’u kaydetti. Analistlere göre bu, BTC fiyatında düşüş aşamasının bir işareti.

BTC NVT Sinyali

BTC arzının %55’i hala karlı

BTC fiyatının 30.000 doların altına düşmesine rağmen, arzının %55’i hala kârlı. Glassnode’un önde gelen kripto analisti Kripto Mevsimi, 2017’den 2018’e kadar olan BTC fiyat döngülerini karşılaştırıyor.

Arzın %55’inin karlı olması ortalama 151 ila 184 gün sürdü. Bitcoin’de büyük bir düşüş ve teslimiyet var. 2021-22 döngüsünde, 213 gün içinde kârlar yaklaşık %58 azaldı ve analistler bunu sıkıcı fiyat hareketi ve kapitülasyonun takip etmesini bekliyor.

BTC önceki döngüler

Bitcoin fiyat eğilimini değerlendiren analistler, düşen bir kama modeli belirledi. Önde gelen bir analist olan CryptoVizArt, net bir Wyckoff birikim aşaması belirledi ve buna göre BTC fiyatı bir talep bölgesinde konsolide oluyor.

Coinmuhendisi.com haberlerinden de takip ettiğiniz üzere BTC, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 doların altına düşmesinin ardından son birkaç ayda düşüş trendini sürdürdü. 30.000 dolardaki kilit psikolojik bariyerin altına son düşüş, yatırımcılar arasında aşırı bir ayı hissi yarattı. Bitcoin fiyatının borsalardan ayrılmasına rağmen, analistler BTC’de daha fazla düşüşten korkuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir