Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.465
% 3.52
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.465
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bitcoin Analistinden Bomba Açıklama: Bu Altcoin Değersiz!

Cardano (ADA), kripto topluluğu tarafından iki açıdan değerlendiriliyor. Platformun muazzam gelişimi nedeniyle, bir grup projenin her zaman yanında. Geliştiriciler, diğer projelerin yanı sıra ölçeklendirme ve işlem hızı gibi konularda Cardano’ya odaklanır. Diğer birçok kişi ise Cardano’yu hala “değersiz” bir kripto olarak görüyor. Popüler Bitcoin analisti Peter McCormack, Cardano hakkında bu tarafta saf tutanlar arasında. Yakın tarihli  “değersiz coin” açıklaması sosyal medyada dikkat ve tepki çekti…

Bitcoin analisti Cardano’yu sert eleştirdi

Popüler Bitcoin podcast’ine ev sahipliği yapan Peter McCormack, Cardano’ya “shitcoin” olarak atıfta bulunarak ikinci gruba katıldı. “What Bitcoin Did” podcast’inin sunucusu, 7 Mart’ta, altcoin projesine yönelik önyargısıyla dikkat çekti ve “Cardano açıkça bir shitcoin’dir” diyen aşağıdaki tweet’i attı.

Yukarıdaki ekran görüntüsünde iki alternatif hikaye vurgulanmıştır

Podcast yayıncısına göre McCormack, Cardano’nun “sahte bir proje” olduğunu düşünüyor ve “shitcoin’ciler bile Cardano’ya güler” gibi müstehcenlikleri tekrarlıyor. Sonraki tweet’te, 4 yaşındaki çocuğunun kimsenin Cardano kullanmadığına inandığını söylüyor. McCormack’a göre, Cardano’nun teknolojisi ve 5 milyon Afrikalı’nın katıldığı iddiası, etiketini “bir shitcoin” olarak desteklemektedir. Buna rağmen, topluluğunun birçok üyesi Cardano’ya inanmaya devam ediyor…

Topluluk ithamlara karşılık verdi

Topluluğun bir üyesine göre, McCormack’in Cardano anlayışı gerçekçi olmaktan uzak. Cardano topluluğundan bir kişi şu ifadelerle Bitcoin analistine karşılık verdi:

Senin aksine, Charles Cardano Bitcoin’in ilerlemesini övüyor ve iyileştirme için yer olduğunu düşündüğü alanlara işaret ediyor.

Diğerleri, Cardano’nun piyasanın en umut verici projelerden biri olduğunu savunarak birkaç avantajı listelemeye devam etti. Sıfır hack’lenme, ucuz işlem ücretleri ve “Bitcoiner’ların sadece hayalini kurduğu” ölçeklendirme çözümleri gibi güvenlik özellikleri bunlar arasında. Hatta bazıları, yeni yatırımcıların Bitcoin ve/veya Ethereum üzerinden Cardano’ya akın etmesinin nedeninin bu olduğunu öne sürdüler. Bu, ADA’nın yakın zamanda işlem etkinliği (düzeltilmiş işlem hacmi) açısından ETH ve BTC’yi geride bıraktığı gerçeğiyle gösterilmektedir. Son olarak, Cardano ağındaki aktivite arttığında, mainnet üzerinde üretilen NFT sayısı 800.000’i aştı.

Ancak bu kadar etkileyici bir profile rağmen, Coinmühendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere ADA’nın fiyat hareketi oldukça zayıf. 8. en büyük kripto para birimi, son haftalarda 1 dolar psikolojik seviyesinin epey altında işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir