Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.769
% 0.92
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.769
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Bitcoin Analisti Uyardı: Önümüzdeki Hafta Sonu…

Günlük grafiğe göz atan kripto analistleri, piyasadaki momentum eksikliğini açıklamak için analizlerini güncelliyor. Bitcoin (BTC), analistler BTC’de sıkı bir şekilde risk altında kaldığı için 15 Nisan’da 40.000 dolarlık çapraz geçişle kimseyi kandıramadı.

Bitcoin, kilit 2022 Fib seviyesine geri dönüyor

TradingView’den alınan veriler, 14 Nisan’da 39.500 dolarlık bölgeye döndükten sonra BTC/USD’nin mütevazı bir şekilde sıçradığını gösterdi. Hareket, haftanın başından itibaren yükselen itici bir hareketi sildi ve buna rağmen yükseliş piyasası momentumunun eksikliğinin altını çizdi. Kurumsal alıcılar arasında Bitcoin için göze çarpan talep.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Crypto Ed için, daha fazla olumsuzluğun yakında ortaya çıkacağına inanmak için nedenler vardı. Son YouTube güncellemesinde izleyicileri uyaran mevcut seviyelerin, uzun bir pozisyon için uygun bir zemin oluşturmadığını söyledi. Önümüzdeki hafta sonu ile burada çok dikkatli olacağım” diye özetledi.

Olayda, BTC/USD, 15 Nisan’da yaklaşık 40.150 dolardan işlem görmeden önce yaklaşık 40.400 dolara ulaştı. Bu arada piyasa yorumcusu Miles Johal, Bitcoin’in şimdi 0.75 Fibonacci seviyesi ile etkileşime girdiğini ve bunun 2022 boyunca bir destek özelliği olduğunu kaydetti.

Süper döngü hangi seviyelere işaret ediyor?

Başka yerlerde, Bitcoin kavramının sözde bir “süper döngü” içinde olmasıyla ilgili heyecan bir kez daha körüklendi. Daha önce popüler olan konsept, BTC fiyat hareketini kabaca dört yıllık yarılanma döngülerinin bir ürünü olarak görme etrafında dönüyor. Bazı analistler bunu, Bitcoin’in en son blok sübvansiyonunun halving’den sonraki yıl olan 2021’in 4. çeyreğinin neden önceki yarılanma sonrası yıllarda ortak olan “blow-off top” üretmediğini açıklıyor.

Bunun yerine, BTC/USD sadece bir konsolidasyon aşamasında olabilir ve yükselişinin çoğu hala devam edebilir. Alternatif varlık yönetimi şirketi Valkyrie’nin araştırma başkanı Josh Olszewicz, “belki de en tepeyi hiç alamadık…çünkü henüz olmadı” diyor.

Yukarıdaki süper döngü karşılaştırma tablosu ilk olarak haftanın başlarında Twitter’da yayınlandı. Tablo, süper döngülerin zaman içindeki değişimini gösteriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir