Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.034
% 3.31
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.034
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bitcoin 2022’den Bomba Haberler Geldi: 2 Yeni Ortaklık!

Bitcoin (BTC) ödeme şirketi Strike’ın CEO’su Jack Mallers, şirketinin Shopify, NCR ve Blackhawk ile ortak olduğunu açıklayarak heyecan yarattı. Jack Mallers, ilk gününün son konuşmasında Miami’deki Bitcoin 2022’de bazı büyük duyurular yaptı.

Bitcoin şirketi ortaklıkları duyurdu

Bitcoin ve Lightning Network savunucusu olan Strike CEO’su konuşmasında, Strike’ın Shopify ile entegrasyonunun yanı sıra NCR ve Blackhawk ile ortaklıkları duyurdu. Mallers konuşmasına 1949’da Diner’s Club Card ile başlayarak kredi kartlarının kısa bir geçmişiyle başladı. Visa, Mastercard ve Discover dahil olmak üzere bu şirketlerin ödemelerini o zamandan beri temelde aynı şekilde, fonları kapatmak için bir dizi aracı olduğundan bahsetti. Ayrıca Mallers, traderların müşterilerinden tam ödeme almadıklarını, bunun yerine kazançlarını işlem ücretlerine feda etmeleri gerektiğini vurguladı ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

Gerçekte, ödeme ağları 50 yılı aşkın süredir yenilik yapmıyor. Delilik bu! 1949’dan beri yenilik yapmamıza, finansal kapsayıcılık üzerine inşa etmemize, daha ucuz hizmetler sunmamıza ve dünyayı ileriye taşımamıza izin veren üstün bir ödeme ağı olmadı.

Ortaklıklar ne anlama geliyor?

Strike, önde gelen Bitcoin ödeme şirketlerinden biridir. Bitcoin protokolünün üstünde ödeme kanalları çalıştırarak yüksek hızlı işlemleri destekleyen bir protokol olan Lightning Network’ten yararlanarak hızlı, düşük maliyetli Bitcoin ödemelerini kolaylaştırmaya odaklanır. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Lightning Network, Bitcoin ölçeklenebilirliğinin kilidini açabilecek ve BTC’nin kitlesel olarak benimsenmesine yardımcı olabilecek en iyi çözüm olarak sık sık lanse ediliyor.

Shopify, işletmelerin çevrimiçi vitrinlerini yönetmelerine yardımcı olan önde gelen bir e-ticaret platformudur. 2021’de Shopify, 1,7 milyardan fazla işletmenin platformunu kullandığını bildirdi. Eskiden National Cash Register olan NCR Corporation, satış noktası sistemleri, ATM’ler ve çek işleme sistemleri için hizmet veren bir yazılım şirketidir. Blackhawk Networks Holdings, öncelikle hediye kartları ve ön ödemeli banka kartlarıyla ilgilenir. Dolayısıyla söz konusu ortaklıklar, birçok aşağıdaki tweet’te de görüldüğü üzere McDonald’s ve Walmart gibi pek çok şirketin ödeme yöntemi olarak BTC kabul etmesini sağlayacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir