Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.439
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.439
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Birkaç Haftada Yüzmilyonlarca Ethereum Kilitlenecek! Fiyat Ne Olacak?

302.000 Ethereum tokeni ETH, şimdi stake sırasında. Coinmühendisi.com’da öncü altcoin projesi ETH için bunun ne anlama geldiği konusuna eğiliyoruz. 800 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH)’nin önümüzdeki birkaç hafta içinde kilitleneceği bildiriliyor.

Devasa boyutta Ethereum kilitlenecek

Ethereum (ETH)’un staking özelliği, kripto para topluluğunun çoğunun, ikinci en büyük kripto para biriminin masaya getireceği yeni özellikle ilgilendiğini gösteren başka bir dönüm noktasına ulaştı. Metriğe göre, stake kuyruklarındaki coin sayısı artık 302.000 ETH seviyesinde. Diğer bir ifade ile bu durumdaki coinlerin değeri 800 milyon dolara eşit görünüyor. Stake kuyruğu, aktivasyon için bekleyen, staking özelliğine uygun cüzdanlar dizisi anlamına geliyor. Kuyruktaki fon hacminde bu kadar hızlı bir artış daha önce piyasada hiç olmamıştı.

Piyasa değerine göre ikinci konumdaki ETH bağlamındaki staking piyasayı nasıl etkiler? Her şeyden önce, ETH staking, en az üç ay boyunca belirli bir miktarda Ether’i kilitler. Sözleşmelere kilitlenen daha fazla fonla, kripto para piyasasına daha az satış baskısı düşecek. Kripto para üretiminin azalmasının yanı sıra, kripto paraların kısa vadeli kilitlenmesi bile Ethereum (ETH)’un deflasyonist olmasına yardımcı olacaktır.

Ethereum’un piyasa performansı

Ancak Ethereum staking’in ilk ayları ve hatta yılları para birimi ve ekosistemi lehine oynayacak olsa da, %12 APY ödülleri piyasada baskı yaratacak. Çoğu fonun kilidi açıldığında ve hoş olmayan bir piyasa performansı durumunda, yatırımcılar kayıplarını karşılamak için kar almaya karar vereceklerdir. Tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra dört aylık işlemden sonra, Ethereum (ETH) değerinin %40’ından fazlasını kaybetti ve ikinci en büyük kripto para birimini elinde tutmayı veya ticaretini yapmayı seçen yatırımcılar üzerinde büyük bir baskı yarattı. Birleştirmeden önce, Ethereum (ETH)’un stake APY’si yaklaşık %5’te kalır ve varlığın devalüasyonundan kaynaklanan kayıpları zar zor karşılar. Yazım zamanında, Ether 2,757 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde değerinin %0,6’sını kaybetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir