Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.230
% 3.63
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.230
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Birkaç Devasa Balina, Bu Altcoin’lerden Aldı: İşte Liste!

WhaleStats tarafından izlenen devasa altcoin balinalarından biri, kripto para piyasası toparlanma sürecini sürdürürken akıllara durgunluk veren miktarda bir Ethereum rakibini stokladı. İşte ayrıntılar…

Balinalar bir altcoin projesini dip fiyattan süpürdü

Kripto para piyasası dalgalı fiyat hareketlerini sürdürürken, dünyanın en zengin Ethereum (ETH) balinaları güçlü ETH rakiplerinden birini biriktiriyor. Söz konusu altcoin Fantom (FTM), ölçeklenebilir bir akıllı sözleşme özellikli Blockchain ve geçtiğimiz 24 saat için balinalar tarafından rekor satın alımlara şahit oldu. Balina izleyicileri, en büyük 500 Ethereum balinasının rekor düzeyde FTM satın aldığını ve popüler meme kriptoları Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin’i (DOGE) geride bıraktığını gösteriyor. Coinmühendisi.com olarak aktardığımız üzere, tanınan bir DeFi geliştiricisi olan Andre Cronje’nin sektörden ayrılacağını duyurması Fantom ve ilgili altcoin projelerine olumsuz yansıdı. Bununla birlikte, düşük fiyatlardan balinaların birikimi devam ederken, FTM fiyatı geçen aya göre %43 değer kaybıyla 1,25 dolardan işlem görüyor.

Devasa Ethereum balinası dip fiyattan milyon dolarlık FTM topladı

Dün sabah, “Gimli” olarak bilinen bir Ethereum balinası, devasa bir işlemde yaklaşık 1,6 milyon dolar değerinde 1.300.000 FTM satın aldı. Derin cepli kripto yatırımcısı, yalnızca yedi dakika sonra 6,3 milyon doların üzerinde 476.799 Chainlink (LINK) daha satın aldı. Tether (USDT), USD Coin (USDC) ve Binance USD (BUSD) gibi yüz binlerce stablecoin de balinalar tarafından biriktirildi. WhaleStats’a göre, balina katmanındaki yatırımcılar ortalama 898.595 USDT, 719.327 USDC ve 245.651 BUSD satın aldı.

Göze çarpan diğer işlemler

Fantom dışında çok satın alınan bir diğer token, oracle platformu Chainlink’in yerel token’i LINK. 9 Mart’ta, en büyük Ethereum balinaları devasa satın alımlarla Chainlink’i en çok kullanılan akıllı sözleşmelerden biri haline getirdi.

Yukarıdaki devasa satın alımlara ek olarak, balinaların 10 Mart’ta 6 milyon dolar değerinde LINK satın alarak birikimlerini sürdürdüğünü gördük.

Son günlerde balinalar tarafından satın alınan bir diğer token, FTX borsasının bir türev ürünü olan Short Bitcoin Token (BEAR).

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir