Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$65.027
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 65.027
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Birçok Öngörüsü Çıkan İsim: Altın’da Tuzak Fiyatlama! Nisan’da…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Youtube üzerinden paylaştığı yeni videolarında piyasaya yönelik değerlendirmelerde bulundu.  Bu sırada altın fiyatları yükseliş yaşıyor gibi görünüyor. İşte detaylar…

İslam Memiş: Altın fiyatında Nisan’da dip seviyeler görülebilir

Fiyatlar, özellikle de ons altın yükseliş yaşamaya başlarken İslam Memiş, yakın zamanda yaptığı bir paylaşımda “Nisan ayında dövizde ve altında dip seviyeler görebileceğimizi” aktardı. Aşağı yönlü testin gerçekleşmesinin ardından Haziran ayına kadar sürecek bir trendle alım fırsatının sağlanamayacağını öne sürüyor. Ayrıca yatırımları uyararak “Bu kısa vadeli agresif yukarı yönlü ataklar da bir tuzak fiyatlama olacak. Büyük ihtimalle Haziran ayında,” ifadelerini kullanıyor.

Uzman isim ayrıca fiyatların hangi seviyeleri görebileceğine dair yorumlarını da paylaştı. Memiş, gram altının güne 920 liradan başladığını, Nisan’da 2 kez 880 liranın test edildiğine dikkat çekti. coinmuhendisi.com olarak daha önce de bildirdiğimiz üzere 900 lira seviyesinin üzerinden alım yapılmaması gerektiğini vurgulamış olan uzman, bunu yineledi. Mayıs ayında 960 liranın görülmesini beklediğini söyleyen Memiş, “Kişisel olarak alım yönünde bir pozisyonum yok, zirveleri bekliyorum, mesela gram altında 1450 lira. Bu seviyeler görülünce satış olarak pozisyon alacağım,” diyor.

Uzman, yatırımcıları uyardı

900 liranın üstündeki alımları kendisi tercih etmese de kâr satışı yapacakların yine de satın alım gerçekleştirebileceğini belirten uzman, şu anki fiyattan yapılan alımın da zarara uğratmayacağını belirtti. Genel olarak uzun vadeli yatırımcı olunması gerektiğini savunan uzman, 40-50 lira makas açan bankalara ve makas aralıklarına dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Bu sırada altın iki hafta öncekine benzer şekilde işlem görüyor. Altın fiyatı 1.930 dolardayken 24 Mart’ta 1.965 dolara yükseldi, ardından 29 Mart’ta 1.890 dolara düştü. Oradan bir miktar satın alma baskısı geri döndü ve 31 Mart’ta yaklaşık 1.950 dolara yükseldi. 4 Nisan’a kadar tekrar 1.915 dolara düşen altın, 5 Mart’ta 1.950 dolara yükseldi. Yazım sırasında ons altın 1.950 dolar seviyelerinde.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Coin, NFT’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir