Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.647
% 1.38
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.647
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

SuperRare, Çalışanlarının %30’unu İşten Çıkardı

SuperRare

NFT pazarı SuperRare, CEO John Crain‘in firmanın son boğa piyasası sırasında yanlışlıkla aşırı işe alım yaptığını açıklamasıyla %30’luk bir personel kesintisi yaptığını duyurdu.

Crain, 7 Ocak’ta attığı bir tweet’te SuperRare’in Slack kanalına gönderdiği ve %30’luk kesintiyi duyuran mesajının ekran görüntüsünü paylaşarak “paylaşması gereken bazı zor haberler” olduğunu belirtti.

“Startup’lar, sınırlı kaynakları korumak için mümkün olan her şeyi yaparken hızlı büyümeyi yönetmek için dengeleyici bir eylemdir. Son boğa koşusu sırasında pazarla birlikte büyüdük” dedi ve ekledi:

“Son aylarda bu agresif büyümenin sürdürülemez olduğu ortaya çıktı: aşırı işe alım yaptık ve bu hatanın tüm sorumluluğunu üstleniyorum.”

Crain, işten çıkarılan çalışanların ne tür bir işten çıkarma paketi alacağını belirtmedi, ancak firmanın “yeni fırsatlara geçişlerine yardımcı olmak ve gelecekteki çabalarında onları desteklemek için elimizden gelen her şeyi yapacağını” kaydetti. SuperRare bu alandaki en büyük isimlerden biri olmakla birlikte, OpenSea ve Magic Eden gibi rakip NFT pazarlarına kıyasla önemli ölçüde daha az işlem hacmi görüyor.

Crain, kripto ayı piyasası sırasında büyümenin yavaşlamasına rağmen, SuperRare’in hala dijital sanatçılara daha fazla erişim ve maruziyet sağlama konusundaki ilk vizyonunu sürdürmeye odaklandığını belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir