Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.848
% 0.91
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.848
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Bir Saat İçerisinde 80 Milyon XRP Hareket Etti

Kripto pazarındaki toparlanmadan önce büyük miktarda XRP işlemi gerçekleşti. Aktarılan fonların değeri yaklaşık 76 milyon dolar seviyesindeydi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

XRP’nin değeri 0,80 dolardan işlem gördüğü sırada, üç farklı işlemle 80 milyon XRP aktarımı gerçekleşti.

Yapılan 40 milyon XRP’lik ilk işlem, Ripple‘ın resmi hesabından şu anda 30 milyon token tutan anonim bir cüzdana yapıldı. Aktarılan 40 milyon XRP kısa bir süre burada kaldı ve neredeyse anında denilebilecek bir sürede başka bir anonim cüzdana aktarıldı. Daha sonra bu fonlar merkezi bir borsaya gönderildi.

Kripto topluluğu, Ripple’ın direkt borsa adresine işlem yapmadan varlıklarını borsada satmak için iki anonim cüzdan kullanmış olabileceğini dile getirdi.

Doğrudan Bir İşlem

Resmi hesabın iki anonim cüzdan kullanarak yaptığı transferinde ardından, daha doğrudan bir işlem gerçekleşti. İsimsiz bir kripto balinası Bitso borsasına 20 milyon token aktardı ve bir saat sonra aynı miktarı geri transfer etti.

Kripto balinası, sebebi ne olursa olsun merkezi bir borsaya 20 milyon token aktarırken, borsanın sıcak cüzdanına 1,8 milyon token bıraktı ve 18,2 milyon token kendi cüzdanına geri aktarı. Bu sıra dışı hareketin sebebi ise belirsizliğini koruyor.

Yazı kaleme alındığı sırada XRP, CoinMarketCap verilerine göre 0.8384 dolar üzerinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir