Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.583
% 3.57
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.583
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Bir İlk Yaşanıyor: Bu Şirket, Shiba Inu’yu Portföyüne Ekliyor!

Shiba Inu (SHIB) yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ederken bazı şirketler popüler meme coin’i operasyonlarına entegre etmeye başlıyor. NOYACK Logistics Income (NLI), Shiba Inu’yu (SHIB) ödeme olarak kabul edecek ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) olacak. İşte detaylar…

NOYACK Logistics, Shiba Inu ödemelerini kabul edecek

Çeşitlendirilmiş tedarik zinciri gayrimenkullerine yatırım yapan 200 milyon dolarlık bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olan NOYACK Logistics Income (NLI), kripto para ödemelerini kabul etmek için BitPay ile ortaklık kurdu.  NOYACK Capital, kurumsal düzeydeki özel yatırımların tüm yatırımcılar tarafından erişilebilir olmasını sağlayan alternatif bir yatırım platformudur. NOYACK’in New York, Denver ve LA’da ofisleri bulunmaktadır. BitPay ödemelerinin entegrasyonu, yatırımcıların yatırımlarını beğenilerine göre kripto ve geleneksel para birimi arasında bölebilecekleri bir yer sağlar.

Yatırımcılar tercih ettikleri cüzdanı veya borsayı seçebilir, bir kripto para birimi seçebilir, bir QR kodunu tarayabilir veya ödeme ayrıntılarını manuel olarak girebilir; işlem bir mobil cihazda hızlı bir şekilde yapılabilir. Bu ortaklık, NLI’yi kripto para birimini kabul eden ilk GYO yapıyor. Yatırımcıların taahhütlerini Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Shiba Inu ( SHIB), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve ABD dolarına sabitlenmiş beş stablecoin (BUSD, DAI, GUSD, USDC ve USDP) ile gerçekleştirmesini sağlıyor.

AMC de SHIB ödemelerini kabul etmeye başladı

Bu sırada, geçtiğimiz günlerde coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere AMC Theaters, SHIB ve Dogecoin’i ödeme olarak kabul ettiğini duyurdu.  Hamle, AMC’nin CEO’su Adam Aron tarafından duyuruldu ve 240.000’den fazla takipçisiyle paylaştığı bir tweet’te sinema zincirinin artık çevrimiçi ödemeler için hem DOGE hem de SHIB’yi kabul ettiğini ayrıntılı olarak açıkladı. CEO, desteği için kripto ödeme işlemcisi BitPay’e teşekkür etti.

Şirket, memeden ilham alan kripto para birimlerini 19 Mart’a kadar bir ödeme yöntemi olarak eklemeyi planlıyordu, ancak hareket planlanandan önce geldi.  AMC geçen yıl sinema biletleri için Bitcoin ödemeleri ekledi ve o sırada “AMC’nin bu gelişen kripto para birimi evrenine başka nasıl katılabileceğini” araştırdığını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir