Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.837
% 0.78
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.837
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Binance’nin Celsius Varlıkları İçin Teklif Verdiği İddia Edildi.

Celsius Varlıkları

Bir blog yaazarı tarafından sızdırılan belgelere göre Binance ve Galaxy Digital, Celsius varlıkları için teklif verdi.

Kripto sektöründe geçtiğimiz yıl içerisinde Celsius iflas etmişti. Yaşanan iflas sürecinden sonra hukuksal işlemler devam ederken, şirketin varlıklarının ne olacağı merak ediliyor. 

Blog yazarı Tiffany Fong  tarafından paylaşılan belgelere göre, Binance ve Galaxy Digital’in aralarında bulunduğu bazı şirketler Celsius varlıkları için teklif verdi.

Binance, Celsius Varlıkları İçin Teklif Verdi

Fong, Substack’te yayınladığı bir yazıda, ihale sürecini sekteye uğratmamak için başlangıçta teklifleri sızdırmaktan kaçındığını, ancak Celsius’u temsil eden bir avukatın son yorumlarından sonra bunu yapmaya teşvik edildiğini açıkladı.

Blog yazsında açıklanan göre teklif veren şirketler arasında, Binance, Bank To The Future, Galaxy Digital, Cumberland DRW ve NovaWulf  yer alıyor.

Fong, tarafından iddia edilene göre tüm bu şirketler Kasım ayı içerisinde teklif verdi fakat sonrasında hiçbir gelişme olmadı.

Yazara göre, Binance varlıklar için 15 milyon dolarlık bir teklif sundu. Bu miktarın 12 milyon dolarının Celsius’a ayrılacağı geri kalan 3 milyon doların ise kullanıcılara ortak olarak dağıtılacağı iddia edildi.

Konu ile ilgili Binance, “politikamız gereği spekülasyonlar, söylentiler ya da devam etmekte olan anlaşmalar hakkında yorum yapmıyoruz” diyerek yorum yapmayı reddetti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir