Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.926
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.926
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance’in Dahil Olduğu Proje TRONPAD Nedir?

TRONPAD nedir? TRONPAD Coin, TRON ile Binance’nın ortak projesi olarak piyasaya sürülen bir coin’dir. TRON Network tarafından desteklenen proje aynı zamanda likiditeyi yükseltme yeteneğine de sahiptir. TronPAD platformunda çalışmaktadır ve TRON ağına güç kazandırmayı hedefler. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

TRON ile Binance’nın ortak projesi TRONPAD nedir?

Aslında projenin amacı; TRONPAD platformunun yerel kripto para birimini yaratmaktır. Ayrıca, IDO çözümlerini TRON ağına kazandırmaktır. Yatırımcılarına eşit payda ödülleri sunmayı sağlar. Yatırımcılar, ağ üzerinden belirli görevleri yerine getirse bedava token kazanabilirler. Bunun yanında Piyango Token etkinliklerine katılan yatırımcılara %25 piyango token dağıtımı gerçekleşir. Projede güvenliğin yanı sıra yeni bir sistem olan garantili bir tahsis sağlayan sistemi sunmaktır.

TRONPAD Coin avantaj ve dezavantajları

TRONPAD Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Yatırımcılar, TRONPAD ağında görevlerini tamamlayarak, çekiliş ve ödüller ile ekstra token kazanabilirler.
  • Yatırımcılar, takas ve cüzdanlar arası sınır ötesi transfer işlemlerini düşük bekleme süresi ile gerçekleşir.
  • Proje, cüzdanlar arası sınır ötesi transfer işlemlerini yapan kişilerden piyasanın daha altında düşük bir işlem ücreti tahsil eder.

TRONPAD Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

  • TRONPAD Coin, sadece iki farklı kripto para borsasından işlem görmesi sebebiyle düşük erişilebilirliğe sahip olmasıdır.
  • Ayrıca, sınırlı borsada işlem gördüğünden dolayı, TRONPAD Coin’in sanal cüzdanlarda saklanması halinde her kripto para borsasında olduğu gibi saldırılara karşı hack riski bulunur fakat yatırımın donanım hesabına aktarılması durumunda herhangi bir risk oluşmaz.

TRONPAD Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  • TRONPAD Coin, PancakeSwap, BKEX ve DODO BSC gibi güvenilir borsalarda listelenmektedir.
  • Öncelikle, yukarıda belirtilen TRONPAD Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  • Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  • Kimlik doğrulama işlemi adımlarını tamamlayınız.
  • Artık hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladığınıza göre, borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz.
  • Son adımda, TRONPAD Coin listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek TRONPAD Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir