Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.766
% 0.22
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.766
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Binance’in Bulut Madenciliği Aşırı Hava Koşullarından Etkilendi

Binance

Kuzey Amerika’da yaşanan şiddetli kış fırtınası, 28 Aralık’ta yapılan resmi duyuruya göre Binance’in bulut madenciliği ürünlerini 24-26 Aralık tarihleri arasında kapattı. Elektrik kesintisinin bir sonucu olarak şirket, kullanıcıların bulut madenciliği ürünlerine aboneliklerinin üç gün uzatıldığını duyurdu.

Binance, hava koşullarının bir sonucu olarak daha fazla kesintinin bulut madenciliği aboneliklerinin süresini uzatacağını belirtti.

Borsanın yaklaşık bir ay önce başlattığı bulut madencilik hizmeti, madencilik ekipmanı olmayan kullanıcıların Binance Pool’dan madencilik ödülleri kazanmasına olanak tanıyor. Binance’in bulutunda hashrate satın almak ve Bitcoin madenciliği yapmak için abonelik gerekiyor.

Noel’den önceki günlerde, bir “bomba kasırgası” Amerika Birleşik Devletleri’nde aşırı soğuklara yol açarak milyonlarca kişiyi elektriksiz bıraktı ve ülkede onlarca kişinin hayatına mal oldu.

Teksaslı madencilerin kararı sonucunda dünya genelinde Bitcoin işlemleri %30 oranında yavaşladı. Teksas, New York, Kentucky ve Georgia ile birlikte ABD’de Bitcoin madenciliği için en iyi eyaletler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan bomba kasırgasından tüm eyaletler etkilendi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir