Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.901
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.901
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance’in Aldığı Altcoin’de Önemli Gelişme: Tarih Verildi!

Kripto para trade borsası Binance tarafından satın alınan altcoin projesi, yoluna yeni bir isimle devam etme kararı aldı ve yeni main net’e geçiş yapmayı planladığı tarihi Twitter hesabından paylaştı. Ayrıntılar için Coinmühendisi.com okumaya devam ediniz.

Binance borsasının aldığı SXP, artık Solar olarak tanınacak

Swipe, yerel SXP tokeni tarafından desteklenen küresel ödeme kartları oluşturmak için tasarlanmış API’si ile itibari para ve kripto para dünyaları arasında bir köprü oluşturmaya çalışan bir platform. Bu ekosistem, Solar Network için yakıt işlevi gören ve işlem ücretlerini ödemek ve Solar Network’e bağlama ve yönetişim yoluyla güvence altına almak için kullanılan SXP (SXP) tarafından destekleniyor.

Bundan sonra SXP’yi Solar olarak göreceğiz. Yapılan duyuruya göre Solar, SXP’yi ERC20/BEP20’den kendi main net’ine taşımaya hazırlanıyor. Bilindiği üzere SXP main net, yerel token olan SXP ile Solar Core tarafından desteklenen Delegated Proof of Stake (DPoS) konsensüs modelini kullanan bir Katman-1 Blockchain.

Tpluluk ve geliştiricilerin altcoin projesinin temelini oluşturduğu SXP için bu yıl kritik bir dönüm noktası oldu. Ancak öyle görünüyor ki ikinci çeyrekte, SXP için çok daha önemli gelişmeler olacak. SXP main net lansman tarihi 28 Mart 2022 olarak duyuruldu.

Solar bloğunda yapılan duyuruda ayrıca şu bilgilere yer veriliyor. Borsalar, geliştiriciler ve delegeler için main net kodu, resmi lansmandan birkaç gün önce kullanıma sunulacak. Geliştiriciler ve borsalar, ana ağ uygulamasını test etmek için API’leri ve SDK’ları kullanabilecek. Delegeler, sorunsuz bir başlatmayı garanti etmek için node’larını önceden ayarlayabilecek.

SXP test ağı nedir?

Testnet, main’net’e paralel olarak ayrı bir Blockchain olarak çalışan ve Solar geliştiriciler, delegeler ve topluluk üyeleri tarafından yeni özellikleri test etmek için kullanılabilen bir SXP ağı. Testnet’in ayrı bir delegesi grubu olsa da, ana ağdaki birçok delegenin, Blockchain’in geliştirilmesine katkıda bulunmak için testnet’te bir delegesi olacak.

Main net’te yayınlanacak tüm güncellemeler ve yeni özellikler, uygun işlevsellik ve uyumluluğu sağlamak için önce testnet üzerinde test edilecek. Bu şekilde, son kullanıcıların ana ağ Katman-1 Blockchain ile etkileşime girerken kusursuz bir deneyim yaşamasını garanti edilecek.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir