Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.943
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.943
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Binance’e Onmilyonlarca Dolarlık Bitcoin Yığdılar! Neler Olabilir?

21.257.338 dolarlık Bitcoin tutan anonim bir kripto para cüzdanı, fonlarını Binance’e aktardı. Bu transfere bağlı Bitcoin cüzdan adresi şu şekilde tanımlanmıştır: bc1q4ry6jdgkv99kgc30vr2qwkv2drmj7f5yayphmttxzfjahztzdyqs7qqcna. Peki, bu işlem neye işaret ediyor? Coinmuhendisi.com  olarak detayları aktarıyoruz…

Bitcoin balinasından Binance işlemi

Bir kripto para cüzdanı, elindeki yüklü miktarda bulunan Bitcoin’leri popüler kripto para borsası Binance’e yolladı. Uzmanlara göre, cüzdanlardan borsalara kripto para transferleri genellikle düşüş sinyalidir. Çoğu yüksek net değere sahip kripto para traderı, yani balinalar, fonlarını bir donanım cüzdanında tutar. Bunun arkasındaki sebep ise, donanım cüzdanlarının kripto para borsalarından daha iyi güvenlik sunmasıdır. Bazı borsaların çeşitli hack saldırılarıyla karşılaştığı, bilinen bir gerçektir. Donanım cüzdanları, yatırımcıların özel anahtarlarını çevrim dışı olarak saklar ve kripto para birimlerini çevrim içi saldırılara karşı korur.

Uzmanlara göre balinalar bir borsaya Bitcoin aktardığında, bu genellikle likidite aradıkları anlamına gelir. Bir borsada büyük miktarda kripto para tutmanın güvenlik riskleri, bu varlıkları bir donanım cüzdanında tutmaktan daha yüksek olduğundan, yatırımcının kriptolarını Binance üzerinde tutmayı planlaması pek olası değildir. Uzmanlara göre, bu Bitcoin balinasının ya Bitcoin satmayı ya da diğer altcoin’ler için takas etmeyi planlıyor olması muhtemeldir.

787 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’in fiyatı, yazım sırasında 41.566 dolarda. BTC, 2022’nin başından bu yana pek iyi bir performans sergilemiyor ve 10 Kasım 2021’de gördüğü 69.044 dolarlık tüm zamanların en yüksek seviyesinin neredeyse yüzde 40 kadar gerisinde işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir