Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.941
% 2.62
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.941
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance’den SHIB ve Bu 8 Altcoin İçin Büyük Haber Geldi!

Shiba Inu (SHIB), tüm kripto piyasası toparlanırken 14 milyar dolarlık piyasa değerini geri alma yolunda. Küresel kripto piyasa değeri, CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, 2 trilyon doları yeni geri aldı ve şu anda 2.07 trilyon dolarda duruyor. Son güne göre yüzde 2.25’lik bir artış gösteriyor. Bu sırada Binance.US bugün, Shiba Inu dahil sekiz token için BNB Smart Chain (BSC) BEP20 desteğini genişleteceklerini duyurdu. İşte detaylar…

Binance’ten SHIB ve çeşitli altcoin’ler için duyuru geldi

Piyasa değeri ile en büyük on beşinci kripto para birimi olan Shiba Inu (SHIB), yazım sırasında yüzde 0.8’lik bir düşüş ile 0.00002464 dolardan el değiştiriyor. Bu sırada, işlem hacmiyle en büyük kripto para borsası olan Binance’in ABD kolu Binance.US bugün sekiz token için BNB Smart Chain (BSC) BEP20 desteğini genişleteceğini duyurdu: 1inch Network (1INCH), Aave (AAVE), Ankr (ANKR), Cartesi (CTSI), Shiba Inu (SHIB), Smooth Love Potion (SLP), Sushi (SUSHI) ve Synthetix Network Token (SNX).

Shiba Inu ve LEASH, ödeme olarak kabul ediliyor

Bu sırada, SHIB’den bir haber daha geldi. Shiba Inu (SHIB) ve LEASH artık Sorbillo, John Richmond ve gelecekteki Welly lokasyonları için dünya çapındaki tüm mağazalarda NOWPayments aracılığıyla ödeme olarak kabul ediliyor. Duyuru, resmi ShibaSwap blog gönderisi tarafından kamuya açıklandı. Haber, NOWPayments’ın SHIB ve LEASH için yeni bir isteğe bağlı “burn” (yakım) özelliği eklemesinden sonra geldi. Traderlar bu özelliği kullanarak Shib veya LEASH’de aldıkları kârın bir kısmını yakabilecekler.

Coinmühendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Sorbillo, John Richmond ve Welly’nin tümü Shiba Inu ekosisteminin resmi ortaklarıdır. Ancak şu ana kadar SHIB’yi bir ödeme yöntemi olarak kabul etmemişlerdi. 22 Mart’ta NOWPayments, Shiba Inu Ekosistemini ve resmi ortaklarını bir araya getirmeye yardımcı olmak için bir çözüm olarak isteğe bağlı bir BURN özelliği ile geldi. Böylece markalar, Shiba Inu yakımına katkıda bulunmalarına olanak tanıyan bir yanma özelliği mekanizmasını beklediler.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir