Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.458
% 1.49
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.458
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance’den SHIB ve Bu 4 Altcoin İçin Büyük Duyuru!

Aralık ortasında başlatılan Binance Custody, desteklenen kripto para listesini Shiba Inu (SHIB), Audius (AUDIO) ve diğer kripto paraları ekleyerek genişletti. Coinmühendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance Custody SHIB ve bu 4 altcoin’i ekliyor!

Shiba Inu (SHIB), Audius (AUDIO), Perpetual Protocol (PERP), SKALE Network (SKL) ve Injective (INJ), 20 Şubat’ta yapılan bir duyuruya göre artık Binance Custody tarafından destekleniyor. Kripto para birimi endüstrisindeki suçların çoğalması nedeniyle, kurumsal yatırımcılar, varlıklarını kontrol etmek yerine, varlıklarını korumak için genellikle üçüncü taraf saklama hizmetlerine ihtiyaç duyar.

Kripto para birimi sorumluları, müşterilerin özel anahtarlarını saklar ve genellikle yönettikleri kripto varlıkları için sigorta sunar. Gemini ve Nuri gibi şirketler ayrıca perakende yatırımcılar için saklama hizmetleri sunar, ancak BitGo ve Paxos yalnızca fonlar ve aile ofisleri gibi kurumsal müşterileri kabul eder. Kripto devi, müşterilerine bir sigorta planı sunuyor. Binance Custody, operasyonel güvenliğini kanıtlamak için bağımsız SOC 2 Tip 2 sınavını tamamlamayı hedefliyor.

Binance Custody, 4 altcoin daha listelemişti!

Binance, müşterilerin fonları üzerindeki kontrolü dağıtmak için güvenli çok taraflı hesaplamaya (MPC) güvenir. Güvenli depolama için nitelikli cüzdan çözümü kullanılır. Bu ayın başlarında Binance Custody, Gala (GALA)  Zilliqa (ZIL), WINkLink (WIN) ve Immutable X (IMX) için destek sunmaya başladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir