Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.674
% 2.05
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.674
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance’den Bu 5 Altcoin İçin Önemli Duyuru: Desteklenecek!

Binance, beş altcoin için yeni duyurular yaptı. İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsası, öncelikle Tezos (XTZ) güncellemesini destekleyeceğini duyurdu. Ayrıca, beş yeni altcoin çiftini platformuna ekleyeceğini açıkladı. İşte detaylar…

Binance, Tezos güncellemesini destekliyor.

Tezos ağı bir yükseltme uyguluyor ve Binance borsası bunu desteklemeye hazırlanıyor. Tezos (XTZ), ağını 27 Haziran 2022’de yükselteceğini duyurdu. “Jakarta 2” olarak adlandırılan güüncelleme, ağın geçirdiği 10. güncelleme olacak. Tezos tarafından yapılan bir güncellemeye göre, yükseltme teklifi topluluk tarafından çoktan onaylandı. Yükseltmenin Binance gibi borsalardan desteğe ihtiyacı olacak. Binance borsası, yükseltmeyi destekleyeceğini söyleyen bir açıklama yayınladı.

Tezos’a göre, Jakarta 2 yükseltmesi, ağ içindeki sorunları ve kusurları çözmeyi amaçlıyor. Ağın verimliliğini ve güvenliğini artırmak için bildirilen tüm hatalar düzeltilecektir. Bu kusurlar, açık bırakılırsa; bir saldırganın ağı manipüle etmesine ve muhtemelen oyalamasına izin verebilir. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Tezos ekibi bunun olmasını önlemek istiyor. Orijinal Jakarta protokol teklifinde 11, deneysel Transaction Optimistic Rollups (TORU) 9 özelliğinin uygulanmasını etkileyen iki kritik hata bildirdiklerinden bahseden ekip; bu iki sorunu güvenle çözdüklerini söyledi. . Yükseltmenin Tezos Blockchain’inde, 28 Haziran’da TSİ 02.37’de 2.490.369 blokta gerçekleşmesi bekleniyor.

Binance, altcoin işlemlerini askıya alacak

Binance, yükseltmeyi desteklemek için üzerine düşeni yapacağını zaten söyledi. Bu nedenle, XTZ için tüm para çekme ve para yatırma işlemleri yükseltme öncesinde askıya alınacak ve yükseltme yapıldığında ve ağ stabilize olduğunda yeniden açılacaktır. Ancak, XTZ ticareti bu süre boyunca etkilenmeyecektir. Borsa ayrıca Tezos ile ilişkili kullanıcı hesaplarının tüm teknik ihtiyaçlarını da karşılayacaktır.

Binance, çeşitli işlem çiftlerini ekliyor

Öte yandan Binance,  GTO/BUSD, SNX/ETH ve WBTC/BUSD olmak üzere 3 yeni işlem çiftini platforma ekliyor. Bu çiftler, işleme 24 Haziran, TSİ 13’te açılacak.

Lider altcoin Ethereum’daki yükseltme de destekleniyor

Son olarak Binance, Ethereum (ETH) ağ yükseltmesini destekliyor. Bu yükseltme, 15.050.000 Ethereum blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Yani, 29 Haziran, TSİ 13.43’e denk geliyor.  ETH ve ERC-20 tokenları için yatırma ve çekme işlemleri, 29 Haziran 2022, TSİ 12.43’ten itibaren askıya alınacak. , Ağ yükseltmesi sırasında ETH ve ERC-20 tokenlarının ticareti etkilenmeyecektir. Ethereum (ETH) ağ yükseltmesi, 15.050.000 Ethereum blok yüksekliğinde gerçekleşecek. Tahmini süre yalnızca kullanıcıların referansı içindir.

Binance hesaplarında ETH ve ERC-20 tokenları olan tüm kullanıcılar için ilgili tüm teknik gereksinimleri karşılayacaktır. Tıpkı Tezos’ta olduğu gibi, yeni ağın stabilitesine karar verildiğinde, ETH ve ERC20 tokenları için yatırma ve çekme işlemleri yeniden başlatılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir