Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.183
% 1.04
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.183
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance’de Listelenmesi Muhtemel 13 Altcoin

Binance’nin risk sermayesi (VC) kolu ve hızlandırıcısı olan Binance Labs, merkezi olmayan ağı güçlendirmek için 2018’de piyasaya sürüldü. Misyonu, blok zinciri endüstrisinin uzun vadeli başarısı için gelecek vaat eden girişimcileri kuluçkaya yatırmak, yatırım yapmak ve desteklemektir. Ekip, kuluçka programı aracılığıyla erken aşama Web3 projelerini belirler ve yüksek potansiyelli blok zinciri projelerine erken aşama yatırımları sağlar.

Binance Labs bugüne kadar 25’ten fazla ülkeden 200’den fazla projeye fon sağladı. Binance Labs’in stratejik odağı bir dizi kilit sektörü kapsar: Altyapı, DeFi, Oyun/Metaverse, SocialFi, Crypto FinTech ve Geliştirici Uygulamaları/Araçları.

Binance Labs ayrıca genel danışmanlık, operasyonel destek ve teknoloji/ürün birlikte geliştirme dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere değer yaratma hizmetleri de sunar. Proje kurucuları Binance Labs’in tavsiyelerinden ve ağından yararlanır.

 

StarSharks (SSS)

StarSharks, oyuncuları, yönetim komiteleri ve oyun geliştiricileri tarafından geliştirilen BNB zincirine dayanan bir NFT-GameFi ekosistemidir. Oyun, farklı oyun türlerini bütünleştirir ve oyuncuların aynı karakteri kullanarak oyuna girmesine izin vererek oyunlar arasında bulunan engelleri ortadan kaldırır. Shark-metaverse. Oyuncuların yeni bir metaverse inşa etmek ve yönetmek için bir araya gelmelerini ve Shark-metaverse’de bir topluluk kültürü yaratmalarını sağlar.

 

Ultiverse

Multiverse, bir belirteç sistemi ve ademi merkeziyetçiliği, ticareti ve eğlenceyi güçlendiren yeni çok zincirli deftere sahip ilk gerçek metaverse’dir. Girişim kurmak, ekonomik değer yaratmak ve interneti deneyimlemek için yepyeni bir yol yaratmak için bir ekosistem.

 

 

Aptos

Aptos sahnede çok yeni. Temmuz ayı sonlarında FTX ve Parafi dahil olmak üzere yatırımcılar tarafından yönetilen 150 milyon dolarlık bir finansman turu alan hızlı blok zinciri , Mart ayında Andreessen Horowitz, Multicoin Capital ve Haun Ventures gibi büyük oyunculardan 200 milyon dolarlık bir stratejik tur daha aldı.

Diem’in Novi cüzdanında çalışan Avery Ching ve Mo Shaik tarafından kurulan Aptos, Diem günlerinde ana hatlarıyla belirtilen ve işlem hızlarını ucuz tutarken hızlandırmayı amaçlayan “paralel yürütme” (daha sonraları) adı verilen bir teknikten yararlanıyor.

 

Melos Studio (MELES)

Melos, 2020’de Tayvan’da kurulan müzisyenler ve müzik yaratıcıları için merkezi olmayan bir meta+müzik web3 işbirliği platformudur. Melos Studio, ETH, BSC ve FLOW blok zincirinde yeni, benzersiz, kazanmaya dayalı bir müzik ekosistemidir. İster sıradan müzik hayranları, ister deneyimli müzisyenler/prodüktörler olun, Melos platformu yalnızca müzik keyfini değil, aynı zamanda NFT’leri de bir sonraki seviyeye taşımak için araçlar ve özellikler sağlar.

 

Zecrey Protocol

Zecrey Protocol, Toplayıcılarına dayalı zincirler arası işlemler ve varlık yönetimi için anahtar teslimi, Katman 2 gizlilik çözümü. Zecrey’nin L2 protokolüyle, işlemlerinizin özel olduğunu ve kötü niyetli arbitrajcılardan korunduğunu bilerek, varlıkları birden çok zincirde kolayca yönetebilir, takas edebilir ve köprüleyebilirsiniz.

 

 

 

Cosmic Guild (CG)

Cosmic Guild, kazanarak oynamanın (“P2E”) bildiğimiz şekliyle oyunu dönüştürecek büyük bir fırsat olduğu ve olacağı inancı üzerine kurulmuştur. Şimdiye kadar ilk kez, dünya çapında sıradan oyuncular, eskiden basit bir eğlence olan şeylerden somut gelir elde edebiliyorlar. Tamamen yeni ekonomiler ve topluluklar, bunu yapma sürecinde dünya çapında milyonlarca yaşamı daha iyi hale getirecek. Metaverse şekillenmeye devam ederken, Cosmic Guild kendimizi her şeyin ön saflarında görüyor.

 

 

Symbiosis (SIS)

Symbiosis iki yönlü sorunu çözmeyi amaçlar, farklı blok zinciri ağları arasında likidite parçalanması ve Defi ve web3 ekonomisi ile çalışırken zayıf kullanıcı deneyimi. Simbiyoz, ihtiyacınız olan jetonları alabilmeniz için uygun bir zincirler arası köprü bulmanın zaman alıcı sürecini basitleştirir. Tek bir tıklama ile kripto meraklıları, bulundukları ağdan bağımsız olarak token takası yapabilirler.

 

 

Nine Chronicles (NCG)

Nine Chronicles, aynı zamanda Libplanet ile geliştirilen ilk oyun olan %100 merkezi olmayan, oynaması ücretsiz bir RPG’dir . Libplanet’in önemli bir özelliği, herhangi bir merkezi sunucunun barındırılmasına gerek kalmadan oyunun bir P2P oyuncu ağında çalışmasını sağlamasıdır. oyuncular tarafından desteklenen bir blockchain MMORPG’dir. Topluluk tarafından yönetilen ve arz ve talebin en büyük para birimi olduğu karmaşık bir ekonomi tarafından desteklenen Nine Chronicles, sizi, ülkeyi harap eden bir kötülüğe karşı sonsuz mücadelesinde tanrıça Freya’ya yardım etmeye davet ediyor.

 

MintClub (MINT)

Mint.club, akıllı bir sözleşme protokolü kullanan bir web kullanıcı arayüzüdür. Akıllı sözleşme tamamen birim olarak test edilmiş olsa da yine de beklenmedik bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Lütfen protokolle etkileşime geçmeden önce kendi araştırmanızı yapın ve riski size ait olmak üzere kullanın. Herhangi bir mali kayıptan sorumlu değiliz.

 

 

 

pStake Finance (PSTAKE)

pSTAKE destekli PoS ağlarının belirteç sahipleri, varlıklarını pSTAKE’ye yatırarak başlangıçta 1:1 sabitlenmiş ERC-20 türev belirteçlerini basabilir ve verimi en üst düzeye çıkarmak için mevcut Ethereum DeFi Ekosisteminde kullanılabilir. Basılan türevler daha sonra likidite, kullanım vb. gibi faktörlere bağlı olarak birden fazla zincire genişletilebilir. pSTAKE’e yatırılan varlıklar, beyaz listeye alınmış bir dizi doğrulayıcı ile stake edilir.

 

 

Wombat Exchange (WOM)

Wombat Exchange, yerel olarak BNB Zinciri üzerine kurulmuş çok zincirli bir istikrarlı takastır. Wombat, varlık-borç yönetimi ve kapsama oranı kavramlarını benimser, çeşitli stabilcoinlerin minimum kayma ile takas edilmesini ve sürdürülebilir getiri için tek bahisli stabilcoin’leri mümkün kılar.

 

Dora Factory (DORA)

Dora Factory, Substrate üzerinde programlanabilir, çok zincirli bir Hizmet olarak DAO açık altyapısıdır. İkinci dereceden oylama, birleştirme eğrisi bağış toplama, zincir içi yönetişimi yeniden derecelendiren tüm harika özellikler gibi önemli planlar, geliştiriciler tarafından paletler olarak bu altyapı üzerine inşa edilebilir ve Dora Factory’de başlatılan DAO’lar bunları dağıttığında bir SaaS modelinde ödüllendirilebilir.

 

Nym (NYM)

Nym , internet trafiğinizi mixnet adı verilen çok katmanlı bir ağ üzerinden şifreleyerek ve ileterek ağ katmanındaki gizliliği korur . Mixnet’in her katmanında, mix düğümleri internet trafiğinizi diğer kullanıcıların trafiğiyle karıştırarak iletişimi özel hale getirir ve meta verilerinizi (IP adresi, kiminle, ne zaman ve nerede konuştuğunuz ve daha fazlası) gizler.

 

 

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir