Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.880
% 1.73
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.880
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance Yeni Altcoin Listeliyor: Fiyat Yüzde 100 Aştı!

Dev Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Nexo’dan sonra MobileCoin (MOB)’i listelediğini duyurdu. Detaylara birlikte bakalım…

Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor!

coinmuhendisi.com olarak, daha önce bildirdiğimiz üzere Binance Nexo’yu (NEXO) listeledi. Şimdi ise borsa MobileCoin (MOB)’i listelediğini paylaştı. Borsa konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Binance, MobileCoin (MOB)’u listeliyor. Borsa MOB/BTC, MOB/BUSD ve MOB/USDT, ticaret çiftleri için alım satım açılacak. Kullanıcılar artık ticarete hazırlık olarak MOB’u borsaya yatırmaya başlayabilir. MOB için para çekme işlemleri 30.04.2022 tarihinde açılacak. Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini bir süredir. Kullanıcılar para çekme sayfasında gerçek durumu görebilir. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance’in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı size hatırlatılır.

Listeleme haberiyle MOB güçlü yükseldi. Kripto para yüzde 107 oranında bir artış kaydetti. Yazım sırasında MOB’daki artış eğilimi devam ediyor.

MobileCoin (MOB) nedir?

MobileCoin, masaüstü veya mobil mesajlaşma uygulamaları aracılığıyla merkezi olmayan ve özel bir şekilde anında P2P işlemlerini sağlayan Stellar Blockchain’i üzerine kurulmuş bir gizlilik tokenidir. MOB, kullanıcıların mal ve hizmet alışverişinde bulunmak için bir para birimi aracı olarak kullanmalarını sağlayan yerel yardımcı program tokenidir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir