Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.599
% 2.86
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.599
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Binance Ve Huobi Hacker’lara Karşı Bir Araya Geldi

Binance ve Huobi

Binance ve Huobi güvenlik ekipleri, Harmony köprüsü saldırısının arkasındaki  hacker’ı dondurmak için birlikte çalıştı.

Popüler kripto borsası Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao attığı bir tweet’te, bilgisayar korsanlarının fonlarını Huobi borsası aracılığıyla transfer etmeye çalıştıklarını duyurdu.

CEO Twitter üzerinden yaptığı açıklamada yaşanan bu durumun Binance tarafından tespit edilmesinden sonra, bilgisayar korsanları tarafından yatırılan dijital varlıkların dondurulması ve kurtarılması için Huobi ile temasa geçtiklerini ve konu ile ilgili yardımcı olduklarını açıkladı.

Zhao’ya göre borsalar, yapılan işbirliği sayesinde yaklaşık 2,5 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen toplam 121 BTC‘yi kurtardı.

64 Milyon Değerinde ETH Çoktan Taşındı

Zincir üstü veri araştırmacısı ZachXBT, Binance ve Huobi’nin fonları dondurması ve tespit etmesinden önce, saldırının arkasındaki bilgisayar korsanlarının geçen hafta sonu yaklaşık 64 milyon dolar değerinde yaklaşık 41.000 Ether (ETH) taşıdığını da vurguladı.

Araştırmacıya göre, bilgisayar korsanları, fonları hareket ettirdikten sonra dijital varlıkları üç farklı kripto borsasına yatırdı. Aynı zamanda araştırmacı, saldırganlar tarafından kullanılan borsaların adlarını belirtmedi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir