Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.937
% 1.09
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.937
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Binance Üzerinden Trust Wallet’a USDT Nasıl Gönderilir?

Trust Wallet’a USDT Nasıl Gönderilir

Trust Wallet’a USDT Nasıl Gönderilir öğrenmek için yazıdaki talimatları uygulayabilirsiniz.

Binance Üzerinden Trust Wallet’a USDT Nasıl Gönderilir?

Öncelikle Trust Wallet hesabımızın cüdan sayfasının alt kısmında bulunan “token ekle” (Add Tokens) butonuna basıyoruz. İkinci olarak göndermek istediğimiz token cinsini ve hangi ağ ile göndermek istiyorsak o seçeneği açıyoruz. Ve cüzdan sekmesine açtığımız token geliyor. Ardından gelen tokenin üstüne basarak orada bulunan “al” seçeneğine basıyoruz. Devamında açılan sayfadan isterseniz cüzdan adresini kopyalıyoruz, istersek karekod ile de işlemimizi yapabiliyoruz.

Binance Üzerinden Trust Wallet’a USDT Nasıl Gönderilir?

Gönderimi tamamlamak için Binance hesabımıza giriyoruz. Cüzdan kısmından “çekme” butonuna basıyoruz ve açılan sayfadan göndermek istediğimiz tokeni aratıp seçiyoruz. Adres kısmına kopyaladığımız cüzdan adresini yapıştırıyoruz ardından hangi ağ üzerinden göndermek istiyorsak onu seçiyoruz.

Bu işlemleri yaparken Trust Wallet üzerinden eklediğimiz token ağı ile Binance üzerinden gönderim sayfasındaki ağların eşleştiğinden emin olun aksi takdirde varlıklarımız kaybolur. Son olarak tutarı belirleyip altta bulunan çekme butonuna basıyoruz ve işlemimizi tamamlıyoruz.

Binance Üzerinden Trust Wallet’a USDT Nasıl Gönderilir?

Binance borsasına ömür boyu %20 komisyon indirimli linkimizden kayıt olabilirsiniz.

Trust Wallet Nedir? makalesi ve daha fazlası için blog sayfamıza göz atmayı unutmayın.

Kripto paralar hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak ve fırsatları kaçırmamak için YouTube ve Telegram kanallarımıza katılmayı unutmayın.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Üzerinden Trust Wallet’a USDT Nasıl Gönderilir?” te bir düşünce

  1. Melik Güvercin diyor ki:

    Wallet te parami çekemiyorum param dolardır oaribu üzerinde çekmem lazım yatırımcım 8 bin dolara karşilik 8.5 bin doları hesabima yatırdıktan sonra bu para gelir diyor mağdurum yardımınızı diliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir