Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.192
% 0.74
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.192
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Binance TR Para Yatırma ve Çekme İşlemleri Nasıl Yapılır ?

Dünyanın en popüler kripto para borsası Binance’ in Türk kullanıcıları için oluşturduğu Binance TR platformu Türkiye’de tüm hızıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Bu yazımızda sizler ”Binance TR Para Yatırma ve Çekme İşlemleri ” hakkında bilgi sahibi olacaksınız.

Öncelikle Kripto paralarla yeni tanışıyorsanız ve kripto paralar hakkında detaylı bir araştırma yapmak istiyorsanız, Coinmuhendisi Blog sayfamızla mevcut olan Kripto Para Eğitimi‘ adlı makalemizi mutlaka okumalısınız.

Binance TR‘ye para yatırma ve çekme işlemi gerçekleştirmek için öncelikle bir KYC onaylı bir Binance TR hesabınız olması gerekir. Sizler Binance TR %10 indirimli kayıt linkimizle Binance TR’ye kayıt olabilirsiniz. İndirimli kayıt linki sayesinde de %10 komisyon indiriminin yanında birçok fırsattan da faydalanabilirsiniz.

Binance TR’ye kayıt olup KYC işlemlerinizin onaylanmasıyla birlikte artık hem itibari hem de kripto para yatırma ve çekme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Öncelikle Binance TR ana sayfasında bulunan ”cüzdan” kısmından ”yatırma” seçeneğini tıklıyorsunuz. Karşınıza ”TRY” veya ”Kripto” yatırma seçenekleri çıkacak.

Binance TR Para Yatırma ve Çekme İşlemi

Binance TR’ye TRY Nasıl Yatırılır ?

Binance TR ile ”TRY” satın almak için öncelikle yatırma kısmında ”TRY” paritesini seçiyoruz. Ardından hemen alt kısımda bulunan banka seçeneklerinden yatırma işlemini gerçekleştirmek istediğimiz bankayı seçiyoruz. Burada dikkat etmemiz gereken husus yatırma işlemi için kendi ismimize açılmış bir kart kullanmak. Aksi taktirde işleminiz güvenlik sebebiyle Binance TR tarafından onaylanmayacaktır.

Bu kısımda bir çok banka sizlere EFT ve 7/24 Havale hizmeti sunarken, bazı bankalar sadece EFT hizmeti sunmaktadır. Örneğin bizler yatırma işlemi için Ziraat bankasını seçelim. Sizler yatırma işlemini geçekleştireceğiniz bankayı seçtikten sonra Binance TR sizlere bir uyarı tablosu sunar. Yatırma işleminden önce bu uyarıları okumanızda fayda var.

Ardından açıklamayla birlikte size sunulan ”IBAN” adresinize yatırmak istediğiniz tutarı internet bankacılığı aracılığı ile gönderebilirsiniz. Kısa süre içerisinde göndermiş olduğunuz miktar Binance TR hesabınızda görünecektir.

Binance TR Para Yatırma ve Çekme İşlemi

Binance TR’den TRY Nasıl Çekilir ?

Binance TR’den hesabınıza çekim işlemi yapmak için öncelikle ”cüzdan” kısmından ”çekme” butonunu tıklayın. Çekme butonunu tıkladığınızda görseldeki gibi sizden ”IBAN” bilgisi isteyen bir sayfa sizleri karşılayacak. Ekranın sağ kısmında bulunan uyarıları dikkate almanızı öneririz. Yatırma işleminde olduğu gibi çekme işleminde de sadece kendinize ait olan banka kartlarını kullanamaya özen gösterin.

Kart üzerindeki ismi ve ”IBAN” bilgisini eksiksiz girdikten sonra ”Onayla” butonuna tıklıyoruz. Kısa süre içerisinde vermiş olduğunuz ”IBAN” adresine çekim yaptığınız varlık Binance TR tarafından yatırılacaktır.

Binance TR Para Yatırma ve Çekme İşlemleri

Bütün yatırma ve çekme işlemlerinin detaylarına cüzdan kısmındaki ”Yatırma ve Çekme Geçmişi” sekmesiyle ulaşabilirsiniz.

Binance TR Hesabına Kripto Nasıl yatırılır ?

Binance TR’den kripto para çekme işlemi için öncelikle ana sayfada bulunan ”cüzdan” kısmındaki ”çekme” butonunu tıklıyoruz. Ardından ”kripto” seçeneğini tıklayarak çekim sayfasına yönlendiriliyoruz.

Kripto yatırma işlemi  için yapmanız gerekenler :

  1. Burada öncelikle çekim yapmak istediğiniz varlığı sol kısımdan seçiyorsunuz  .
  2. Sonrasında sağ kısımda bizlerden yatırmak istediğimiz kripto varlık ağını seçmemiz istenmekte. Bu kısımda yatırma ağını seçiyoruz.
  3. Ardından hemen alt kısma ise ”alıcı adresini” girmeniz gerekmekte. Ağın ve adresin doğru olduğundan emin olmak zorundasınız. Yanlış ağ veya adres girmeniz durumunda varlıklarınızın kayıp olabileceğini unutmayın.
  4. Bazı varlıklar çekim ve yatırım işlemi neticesinde sizlerden Memo/Tag kodu ister. Memo/Tag kodu hakkında detaylı bilgi için ”Memo/Tag ve TxID Kodu Nedir ? Neden Önemlidir ?” adlı makalemizi mutlaka okumalısınız.

Binance TR Kripto Yatırma İşlemleri

 

Binance TR Hesabından Kripto Nasıl Çekilir ?

Binance TR’ye kripto para yatırma işlemi için öncelikle ana sayfada bulunan ”cüzdan” kısmındaki ”yatırma” butonunu tıklıyoruz. Ardından ”kripto” seçeneğini tıklayarak yatırma sayfasına yönlendiriliyoruz.

Kripto çekme işlemi için yapmanız gerekenler :

  1. Burada öncelikle çekmek istediğiniz varlığı sol kısımdan seçmeniz gerekmektedir.
  2. Sonrasında sağ kısımda bizlerden çekmek istediğimiz kripto varlık ağını seçmemiz istenmekte. Bu kısımda doğru çekim ağını seçiyoruz.
  3. Ardından hemen alıcı adresini girmeniz gerekmekte bu kısma, varlığı nereye göndermek istiyorsanız borsa/cüzdan gerekli yatırma(Deposite)adresini girmeniz gerekmektedir.
  4. Bazı varlıklar çekim ve yatırım işlemi neticesinde sizlerden Memo/Tag kodu ister. Memo/Tag kodu hakkında detaylı bilgi için ”Memo/Tag ve TxID Kodu Nedir ? Neden Önemlidir ?” adlı makalemizi mutlaka okumalısınız.

Binance TR Kripto Çekme


Binance borsasına komisyon indirimli kayıt linklerimiz:

✔️ Binance Borsasına %20 Komisyon İndirimli Kayıt Linki 

✔️ 🇹🇷 Binance Türkiye’ye %10 Komisyon İndirimli Kayıt Linki

”Binance TR Para/Kripto Yatırma ve Çekme İşlemleri ” hakkında daha detaylı bilgi için Coinmuhendisi Youtube kanalımızda sizler için oluşturduğumuz Ücretsiz Eğitim Serimizin ”Binance TR den Binance Para Aktarma | Yatırma-Çekme” bölümünü izleyebilirsiniz.

Bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamı gelsin istiyorsanız Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir