Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.418
% 2.42
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.418
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance, Polonya’da Lisans Aldı

Binance

Kripto borsası Binance, Polonya düzenleyicisinden sanal varlık hizmet sağlayıcısı (WASP) lisinası aldığını duyurdu.

Dünyanın önde gelen kripto borsası Binance, gelişmeye ve kripto sektörünü dünya genelinde genişletmeye devam ediyor.  Son zamanlarda artan düzenleyici baskıları nedeniyle kripto sektöründeki çoğu firma, ülkelerin yasal düzenleyicileri ile uyumlu olmaya çalışıyor.

Bu kapsamda, hizmetlerini genişletmek isteyen kripto borsası, Polonya’nın düzenleyici kurumundan sanal varlık hizmet lisansı onayı aldı.

Borsa attığı bir duyuru tweet’i ile Polonyalı kullanıcılara müjdeyi verdi.

Bu tür lisanlar ülkelerde işlem yapmak isteyen kripto borsaları için oldukça önemli.  Sanal varlık hizmeti sağlayıcıları (VASP’ler) için verilen bu tür lisanslar, borsaların veya benzeri şirketlerin, ülkeler tarafından tanınmasının yanı sıra herhangi bir sorun çıktığında kullanıcının da korunmasına odaklanmakta.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir