Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.576
% 3.86
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.576
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Binance Pay ile Uçak Bileti Satın Alınabilecek

Binance, Crypto Air Tickets ile yaptığı ortaklık kapsamında Binance Pay ile uçak bileti satın alınmasına olanak sağlıyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası, kullanıcılarının uçak bileti satın alma veya rezervasyon işlemleri için yeni bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Binance Pay ile Bilet Satın Alma Dönemi

Binance’in Crypto Air Tickets ile yaptığı ortaklıkla kullanıcılar, cüzdanlarındaki kripto bakiyeleri ile bileti satın alabilecek.

Bu özellikle kullanıcılar, tek bir uygulama üzerinden kripto para ile uçak bileti satın alıp, rezervasyon yaptırma imkanına kavuşacak.

1000’den fazla havayolu ile ortaklığı bulunan Crypto Air Tickets ile yapılan bu ortaklık, kripto para kullanılarak birçok şirketten uçak bileti satın alımının önünü açacak.

Kullanıcılar, Binance uygulamasına giriş yapmasının ardından Binance Marketplace üzerinden mini uygulamalar kısmından Crypto Ait Tickets’ı kullanarak, özelliğe erişim sağlayabilecek.

Binance Pay, kullanıcıların temassız ve güvenli bir biçimde kripto para ödemeleri yapabildiği bir sistemdir. Özelliğin en büyük avantajı, ödemelerin tamamen ücretsiz bir biçimde yapılmasıdır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir